Лупи и микроскопи » Цифрови лупи

Цифровите лупи са електронни устройства, които използват камера и екран за цифрово увеличение на малки обекти. Екранът обикновено е LCD или подобна технология с плосък екран. Устройството обикновено включва лампа за осветяване на изходния материал. Видео лупите са предназначени да бъдат използвани най-вече от хора със слабо зрение, които не могат да бъдат подпомогнати с помощта на конвенционалните лупи. В повечето случаи цифровите лупи са предназначени за използване с компютър, въпреки че напоследък модерните системи не изискват отделен компютър.
VT-201, Преносима цифрова лупа VT-201, Преносима цифрова лупа
Кат № ViTiny VT-201Преносима електронна цифрова лупа с 2.8 инчов дисплей и увеличение от 3x до 7x. Шест режима на работа. Идеален помощник за четене при слабо зрение или макулна дегенерация. Доставя се заедно с акумулаторна литиева батерия, захранващ адаптер, инструкция за употреба, кърпа за почистване, чанта за защита, лента за шията и лента за китката.
Цена: 310,00 € без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG