за Излъчванията » Отрицателни йони

Отрицателните йони се срещат естествено на големи височини и в близост до големи източници на вода, като водопади или открития океан. Тези без мирис молекули влизат в кръвообращението с кислорода, който дишате, като помагат на тялото ви да произвежда серотонин. Ако искате да видите колко отрицателни йони съществуват в дома ви, тествайте въздуха с отрицателен йон тестер.
IT-10, Тестер за отрицателни йони, твърди продукти IT-10, Тестер за отрицателни йони, твърди продукти
Кат № IT-10Преносим тестер на отрицателни йони, излъчвани от твърди материали. Обхват от 0 до 100000 йони на кубичен сантиметър. Предназначен за откриване на генерирана енергия и за измерване на слабата енергия на радиоактивните лъчи от естествени руди, керамика, турмалин, анионни гривни, анионни възглавници, енергийни чаши нано-сребърни аниони, анион почистващи препарати за лице и т.н. Доставя се в мек калъф, заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 804,00 € без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG