за Излъчванията » Гайгерови броячи

Гайгеровият брояч е уред за измерване на радиация. Открива високоенергийни фотони, алфа-частици, бета- и гама-лъчи, но не и неутрони. Датчикът, детекторът му се нарича Гайгер-Мюлерова тръба.
GMC-300E+, Гайгеров дозиметър – дата логер GMC-300E+, Гайгеров дозиметър – дата логер
Кат № ART3236. Цифров гайгеров брояч (GQ Geiger). Измерва и записва (data logger) броя на йонизиращи частици бета, гама и рентгенови лъчи. Преносим и мощен радиоактивен брояч, дозиметър. Функции за акустични и визуални сигнали при наличие на радиоактивно разпадане. Записаните стойностите могат да бъдат визуализира като прогресия на графичния дисплей или с помощта на компютърен софтуер на компютър. Идеален за целите на мониторинга и дългосрочните измервания. Доставя се заедно с USB интерфейсен и зареждащ кабел и ръководство за работа.
Цена: 580,00 лв.без ДДС
 
PCE-RAM 10, Радиационен метър (дозиметър) PCE-RAM 10, Радиационен метър (дозиметър)
Кат № PCE-RAM 10. Измервател на радиация за откриване на α-, β-, γ- и x- лъчение. Висока точност, вътрешна памет за до 2000 набора от данни, възможност за пренос на данни към компютър, Bluetooth интерфейс, голям LCD дисплей с висока резолюция, фонови светлини и много индикатори. Може да се прилага в аптечната индустрия, в лабораториите, в енергетиката, кариери, за линейки, металургични предприятия, нефтени резервоари, опазване на околната среда и др. Доставя се в чанта заедно със софтуер, батерии и ръководство за работа.
Цена: 970,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG