Мониторинг » Продукти за телеметрия

Устройства и системи за телеметрия и проследяване на местоположението, базирани на GSM/GPRS и GPS технологии. Професионални устройства за телеметрична връзка с GPRS, включително не само телеметрични и локализиращи модули, но и отворени архитектурни решения, основани на доказани промишлени стандарти. Лесни за използване конфигурационни и системни интеграционни инструменти, осигуряващи открита свързаност към клиентски SCADA системи, релационни бази данни и системи за управление на данни.
MT-020 Set, Телеметричен SMS/ GPRS/е-мейл модул MT-020 Set, Телеметричен SMS/ GPRS/е-мейл модул
Кат № MT-020 Set. Телеметричен модул за отдалечен мониторинг на малки обекти и системи. Модул за наблюдение, диагностициране и контрол на отдалечени устройства чрез текстови съобщения (SMS и електронна поща), CLIP разговори и използване на пакети данни, предавани на GPRS мрежата. Интегриран GSM/GPRS 850/900/1800/1900 модем и двупосочна комуникация чрез SMS и GPRS. Директно свързване и отчитане на Pt100 и NTC температурни сензори. Измерване на аналогови сигнали за температура Pt100, NTC, 1-Wire сензори, сензори за напрежение (0…10 V или 0…5 V) и ток (4…20 mA). Доставя се заедно с GSM антена, конфигурационен кабел, софтуер и ръководство за работа.
Цена: 253,00 € без ДДС
 
MT-021 Set, Телеметричен SMS/е-мейл модул MT-021 Set, Телеметричен SMS/е-мейл модул
Кат № MT-021 Set. Телеметричен модул с вграден GSM модем предназначен за дистанционно наблюдение, диагностика и контрол на обекти чрез кратки текстови съобщения (SMS), CLIP повиквания и съобщения по електронна поща през GPRS. Възможността за конфигуриране на модула чрез SMS команди. Директно свързване на температурни сензори (Pt100, NTC) и 1-Wire входове за четене на типични Доставя се заедно с GSM антена, конфигурационен кабел, софтуер и ръководство за работа.
Цена: 242,00 € без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG