Поляриметри

Поляриметрите се използват за измерване на ъгъла на въртене на органични вещества, на които трябва да се установи концентрацията на оптично активни вещества (захари, терпени, индустриални масла, камфор и други). Намират приложение във фармацевтичната и хранително-вкусовата промишленост, в научноизследователски лаборатории и др.
iDP10, Ръчен дисков поляриметър iDP10, Ръчен дисков поляриметър
Кат № iDP10. Ръчен поляриметър с вградена натриева лампа с дължина на светлинната 589 nm. Възможност за работа с поляризационни тръби с дължина 100 и 200 mm. Обхват на измерване: ±180°. Доставя се заедно с 2 бр. поляризационни тръби с дължина 100 mm и 200mm.
Цена: 508,74 € без ДДС
 
CHEM-POL Поляриметър CHEM-POL Поляриметър
Кат № CHEM-POL .Вертикален поляриметър за измерване на въртенето на поляризирана светлина, причинено от оптично активни органични, неорганични или биологични съединение. Може да се използва за определяне на отличителните свойства на тези вещества, без химическо модифициране или разрушаване на пробата. Доставя си заедно с една оптична тръба и ръководство за работа.
Цена: 728,60 € без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG