за Индустрията » Пропускливост

В тази рубрика са представени преносими уреди за измерване на пропускливост на различни видове прозрачни и полупрозрачни проби с паралелна равнина (стъкла, стъклените изделия, пластмасовите листове, плексиглас и т.н.). Някои от уредите също така могат да се използват за определяне на мътността или чистотата на течни проби (вода, напитки и т.н.).
AT-171, Уред за измерване прозрачност/пропускливост AT-171, Уред за измерване прозрачност/пропускливост
Кат № AT-171. Ръчен преносим уред за измерване на пропускливост на всички видове прозрачни и полупрозрачни проби с паралелна равнина (стъкла, стъклените изделия, пластмасовите листове, плексиглас и т.н.) с дебелина до 18 mm. Също така може да се използва за определяне на мътността или чистотата на течни проби (вода, напитки и т.н.). Цифров дисплей, широк обхват на измерване, висока резолюция, един ключ за калибриране и лесен за използване. Доставя се в куфарче заедно с референтна плоча, батерии и ръководство за работа.
Цена: 380,00 лв.без ДДС
 
AT-172, Уред за измерване прозрачност/пропускливост AT-172, Уред за измерване прозрачност/пропускливост
Кат № AT-172. Ръчен преносим уред за измерване на светло-пропускливост на всички видове прозрачни и полупрозрачни проби с паралелна равнина (стъкла, стъклените изделия, пластмасовите листове, плексиглас и т.н.) с дебелина до 18 mm. Също така може да се използва за определяне на мътността или чистотата на течни проби (вода, напитки и т.н.). Цифров дисплей, широк обхват на измерване, висока резолюция, един ключ за калибриране и лесен за използване. Доставя се в куфарче заедно с референтна плоча, батерии и ръководство за работа.
Цена: 495,00 лв.без ДДС
 
AT-173, Уред за измерване прозрачност/пропускливост AT-173, Уред за измерване прозрачност/пропускливост
Кат № AT-173. Ръчен преносим уред за измерване на пропускливост на всички видове прозрачни и полупрозрачни проби с паралелна равнина (стъкла, стъклените изделия, пластмасовите листове, плексиглас и т.н.) с дебелина до 10 mm. Измерването се извършва с въртящ се сензор, който позволява измервания за пропускливост спрямо УВ-, ИЧ- и видимата светлина. Резултатите от измерванията се показват на цифров дисплей. Доставя се в куфарче заедно с референтна плоча, батерии и ръководство за работа.
Цена: 625,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG