за Почвата » Други измерватели

В този раздел ще намерите други полезни уреди за изпитване и тестване на различни важни почвени характеристики. Например, уреди за тестване на нивото на уплътняване и наклона на вашата почва (пенетрометри). Пенетрометрите измерват устойчивостта на почвата, като показват колко уплътнени са почвите (PSI), като индикация за качеството на почвата. Колкото по-нисък е PSI, толкова повече кислород е на разположение за почвения микробен живот и също така по-лесно корените на растенията, хранителните вещества и водата могат да проникнат през почвата.
AG-BS-70, Пенетрометър (компактометър) за почва AG-BS-70, Пенетрометър (компактометър) за почва
Кат № AG-BS-70. Преносим аналогов уред за измерване на плътността на почвата и уплътняването. Устойчив на проникване. Обхват на измерване 0-400 PSI (0-3500 kPa или kN / m²). Кодиран цветен дисплей (зелено / жълто / червено). Мащабирана сонда от неръждаема стомана. Доставя се с 2 сменяеми накрайника за леки и тежки почви.
Цена: 645,00 лв.без ДДС
 
PCT-030, Фертометър за почва PCT-030, Фертометър за почва
Кат № PCT030. Уред за определя нивото на хранителни вещества в почвата. Работи на принципа на измерване на електрическа проводимост (ЕС). Показва резултатите от измерването посредством три светлинни индикатора. Доставя се в блистер опаковка, заедно с батерия и ръководство за работа.
Цена: 50,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG