за Виното » Цифрови рефрактометри за вино

В този под-раздел са представени някои цифрови рефрактометри, които са специално разработени за анализ на вино и продукти за производство на вино. Рефрактометричният метод за анализ (рефрактометрия) се базира на зависимостта на коефициента на пречупване от състава на дадена система. Тази зависимост се определя чрез определяне на индекса на пречупване. Индексът на пречупване се измерва в рамките на секунди, заедно с преобразуване на индекса в концентрационни единици като % Брикс, % захари, % алкохол и др.
MA882, Рефрактометър за гроздов сок, 0-50% Brix MA882, Рефрактометър за гроздов сок, 0-50% Brix
Кат № MA882. Преносим уред - цифров рефрактометър за бързо и точно определяне концентрацията на захари в % Брикс на вино и грозде. Обхват на измерване от 0 до 50 % Brix, резолюция 0,1%, точност 0,2%. Автоматична температурна компенсация. Доставя се в комплект с батерия 9V, декларация за съответствие и ръководство за работа.
Цена: 320,00 лв.без ДДС
 
MA883, Рефрактометър за вино и грозде 0-28о Baumé MA883, Рефрактометър за вино и грозде 0-28о Baumé
Кат № MA883. Преносим уред - цифров (дигитален) рефрактометър за бързо и точно определяне захарите във вино и грозде. Резултатйт от измерването се показва в градуси по Baumé. Обхват на измерване от 0 до 28° Baumé, резолюция 0,1о Baumé, точност 0,1о Baumé. Доставя се в комплект с батерия 9V, декларация за съответствие и ръководство за работа.
Цена: 320,00 лв.без ДДС
 
MA884, Рефрактометър за грозде и вино, %Brix и % алкохол. MA884, Рефрактометър за грозде и вино, %Brix и % алкохол.
Кат № MA884. Цифров (дигитален) рефрактометър за определяне на захари в % Brix и потенциален алкохол на вино и грозде в об. %. Обхват на измерване за захари от 0 до 50 % Brix, за алкохол от 0 до 25 % v/v и за температура от 0 до 80°C. Особено подходящ за точно определяне на датата на прибиране на реколтата за определяне и кога гроздето е готово за винопроизводство. Доставя се в комплект с батерия 9V, декларация за съответствие и ръководство за работа.
Цена: 320,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG