за Образованието » Комплекти

Готовите комплекти на Vernier помагат на учениците, студентите и преподавателите бързо да организират своята експериментална работа, да изградят увереност в своите умения, да насърчат креативното и критично мислене. Тези пакети разполагат с цялото оборудване и дейности, за да проведете своите експерименти по химия, физика, биология, екология и други природни науки. Комплектите включват сензори, интерфейс, софтуер, електронни книги и аксесоари за извършване на необходимите експерименти и дейности, които могат да се извършват в кампуса или по време на дистанционно обучение.
GDP-CH-ST, Начален пакет по химия GDP-CH-ST, Начален пакет по химия
Кат № GDP-CH-ST. Начален пакет по химия, който включва две безжични температурни сонди, един безжичен рН сензор и един безжичен сензор за налягане на газове. Предназначен е за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 890,00 лв.без ДДС
 
LQ3-CH-ST, Начален пакет по химия с LabQuest3 LQ3-CH-ST, Начален пакет по химия с LabQuest3
Кат № LQ3-CH-ST. Начален пакет по химия, който включва две безжични температурни сонди, един безжичен рН сензор, един безжичен сензор за налягане на газове и универсалния смарт интерфейс LabQuest 3. Предназначен е за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 1 610,00 лв.без ДДС
 
GDP-CH-DX, Стандартен пакет по химия GDP-CH-DX, Стандартен пакет по химия
Кат № GDP-CH-DX. Стандартен пакет по химия, който включва две безжични температурни сонди, един безжичен рН сензор и един безжичен сензор за налягане на газове, безжичен датчик за напрежение, безжична сонда за проводимост на разтвори, безжичен колориметър и безжичен брояч на капки. Предназначен е основно за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 1 970,00 лв.без ДДС
 
LQ3-CH-DX, Стандартен пакет по химия с LabQuest3 LQ3-CH-DX, Стандартен пакет по химия с LabQuest3
Кат № LQ3-CH-DX. Стандартен пакет по химия, който включва две температурни сонди, рН сензор, сензор за налягане на газове, датчик за напрежение, сонда за проводимост на разтвори, колориметър, брояч на капки и универсалния смарт интерфейс LabQuest 3. Комплектът е предназначен главно за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 2 470,00 лв.без ДДС
 
GDP-CHMA-SV, Пакет по химия за напреднали GDP-CHMA-SV, Пакет по химия за напреднали
Кат № GDP-CHMA-SV. Пакет по химия за напреднали, който включва безжични сонди и сензори за температура, рН, налягане на газове, напрежение, проводимост на разтвори, брояч на капки, система за постоянен ток, ORP и спектрофотометър. Предназначен е основно за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 3 040,00 лв.без ДДС
 
LQ3-CHMA-SV, Пакет по химия за напреднали с LabQuest3 LQ3-CHMA-SV, Пакет по химия за напреднали с LabQuest3
Кат № LQ3-CHMA-SV. Пакет по химия за напреднали, който включва температурна сонда, рН сензор, сензор за налягане на газове, датчик за напрежение, сонда за проводимост на разтвори, брояч на капки, система за постоянен ток, ORP сензор, спектроофотометър и универсалния смарт интерфейс LabQuest 3. Комплектът е предназначен главно за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 3 595,00 лв.без ДДС
 
GDP-PHY-ST, Начален пакет по физика GDP-PHY-ST, Начален пакет по физика
Кат № GDP-PHY-ST. Начален пакет по физика, който включва безжични датчици за движение, за сила и ускорение, за напрежение и за ток. Предназначен е за гимназии, професионални училища и колежи. Събирането, споделянето и анализиране на данните от сензорите се извършва с помощта на безплатния софтуер Vernier Graphical Analysis™ за Chrome™, iOS, Android™, Windows® и macOS®. Софтуерът позволява построяване на таблици и графики в реално време.
Цена: 970,00 лв.без ДДС
 
LM-PHY-ST, Начален пакет по физика с LabQuest mini LM-PHY-ST, Начален пакет по физика с LabQuest mini
Кат № LM-PHY-ST. Начален пакет по физика, който включва детектор за движение, датчик за сила, микрофон, сонда за диференциално напрежение и компютърен интерфейс LabQuest Mini. Предназначен е за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 1 225,00 лв.без ДДС
 
LQ3-PHY-ST, Начален пакет по физика с LabQuest3 LQ3-PHY-ST, Начален пакет по физика с LabQuest3
Кат № LQ3-PHY-ST. Начален пакет по физика, който включва детектор за движение, Go Direct® датчик за сила и ускорение, сонда за диференциално напрежение, сонда за ток и универсалния самостоятелен интерфейс LabQuest 3. Предназначен е за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 1 660,00 лв.без ДДС
 
GDP-PHY-DX, Стандартен пакет по физика GDP-PHY-DX, Стандартен пакет по физика
Кат № GDP-PHY-DX. Стандартен пакет по физика, който включва безжични датчици за движение, сила и ускорение, напрежение, фотогейт, ток (2 бр.), приставка с ултра ролка, пикет ограда, ускорение, звук, за светлина и цвят и 3-осен сензор за магнитно поле. Комплектът е предназначен за гимназии, професионални училища и колежи. Събирането, споделянето и анализиране на данните от сензорите се извършва с помощта на безплатния софтуер Vernier Graphical Analysis™ за Chrome™, iOS, Android™, Windows® и macOS®. Софтуерът позволява построяване на таблици и графики в реално време.
Цена: 2 475,00 лв.без ДДС
 
LM-PHY-DX, Стандартен пакет по физика с LabQuest MINI LM-PHY-DX, Стандартен пакет по физика с LabQuest MINI
Кат № LM-PHY-DX. Стандартен пакет по физика, който включва Детектор за движение, Детектор за сила с два обхвата, Микрофон, Датчик за диференциабно напрежение (2бр.), Едноосен датчик за ускорение, Сензор за осветеност, Фотогейт, Приставка с ултра ролка, Пикет ограда, Сонда за температура, Сонда за магнитно поле и Датчик за ток (2 бр.). Свързва се с компютър посредство включен в комплекта LabQuest MINI интерфейса. Предназначен е за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 2 565,00 лв.без ДДС
 
LQ3-PHY-DX, Стандартен пакет по физика с LabQuest3 LQ3-PHY-DX, Стандартен пакет по физика с LabQuest3
Кат № LQ3-PHY-DX. Стандартен пакет по физика, който включва, Детектор за движение, Go Direct® Датчик за сила и ускорение, Сонда за диференциално напрежение, Токова сонда (2бр.), Go Direct® Photogate, Приставка за ултра ролка, Пикет ограда, Go Direct® ускорителен сензор, Go Direct® сензор за звук, сензор за осветеност, Go Direct® 3-осен сензор за магнитно поле и универсалния самостоятелен интерфейс LabQuest 3. Предназначен е за гимназии, професионални училища и колежи.
Цена: 2 995,00 лв.без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG