Регистратори » за Транспорт (термографи)

Устройства (цифрови термографи) за измерване, записване и принтиране на температура и двоични сигнали (например отворена/затворена врата). Възможност за допълнителен сериен RS232 порт за включване и свързване на външен GSM модем. Измерените температури и информацията от бинарните входове се показват на осветен LCD дисплей и се записват през регулируем интервал от време на вътрешна енергонезависима памет (записаните стойности не се губят дори при прекъсване на захранването на термографа). Настройката и контрола на термографите се извършва от клавиатурата или с помощта на компютър. Вградени принтери с термо-хартия за принтиране на отчети и доклади. Модели за хладилни камиони или ремаркета и полу-ремаркета. Термографите са производство на Comet System, Чехия - водещ производител на температурни рекордери и системи. Термографите са предназначени за точно измерване и за следене на температурата по време на транспортирането на охладени, замразени, дълбоко замразени и бързо замразени храни и сладолед, съгласно изискванията на БДС EN 12830.
G0221E, Термограф за хладилен камион G0221E, Термограф за хладилен камион
Кат № G0221E. Температурен рекордер (термограф) с вграден принтер за измерване, записване и разпечатване на температура от една или от две външни температурни сонди. Температурен обхват от -30°C до +80°C. Специално пригоден за хладилни автомобили и контейнери. Монтира се в кабината на шофьора. Доставя се със сертификат за калибриране. Температурните сонди, се поръчват отделно.
Цена: 547,09 € без ДДС
 
G0241, Термограф за хладилен камион G0241, Термограф за хладилен камион
Кат № G0241. Температурен рекордер (термограф) с вграден принтер за измерване, записване и разпечатване на температура от една или от две външни температурни сонди. Два допълнителни входа за включване на бинарни датчика (отваряне/затваряне на врата, включване/изключване на агрегат, др.). RS232 изход за включвана на GSM/GPRS модем. Температурен обхват от -30°C до +80°C. Специално пригоден за хладилни автомобили и контейнери. Монтира се в кабината на шофьора. Доставя се със сертификат за калибриране и софтуер. Температурните сонди, бинарните датчици и GSM/GPRS модема се поръчват отделно.
Цена: 567,54 € без ДДС
 
G0841, Термограф за полуремарке G0841, Термограф за полуремарке
Кат № G0841. Температурен рекордер (термограф) с вграден принтер за измерване, записване и разпечатване на температура от една или две външни температурни сонди; обхват от -30°C до +80°C и за записване на събитие (отваряне/затваряне на врата). Специално пригоден за ремаркета и полуремаркета. Разпечатва измерената/ записаната температура и регистрираното отваряне/затваряне на врата по време на транспортиране на храни, лекарства, цветя, живи животни и други температурно контролирани стоки. Предназначен е специално за външен монтаж на полу-ремаркета. Доставя се със сертификат за калибриране и софтуер.
Цена: 710,70 € без ДДС
 
G0841W, Термограф за полуремарке G0841W, Термограф за полуремарке
Кат № G0841W. Температурен рекордер (термограф) с вграден принтер за измерване, записване, разпечатване на температура от една или две външни температурни сонди (-30°C ... +80°C) и регистриране на събитие от един или два контактни детектора за събитие (отваряне/затваряне на врата, включване/изключване на агрегат, др.). Уредът е специално пригоден за ремаркета и полуремаркета. Разпечатва измерената температура и регистрирането събитие по време на транспортиране на храни, лекарства, цветя, живи животни и други температурно контролирани стоки. Предназначен е специално за външен монтаж на полу-ремаркета. Термографът може за изпраща алармени сигнали до кабината на водача към безжично алармено устройство с екран (поръчва се отделно). Доставя се със сертификат за калибриране и софтуер.
Цена: 774,61 € без ДДС
 
Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttp://blulog.eu/en/http://www.cometsystem.com/https://www.castlegroup.co.uk/Elmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/http://www.kimo.fr/?lang=enhttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.com/site/https://www.msr.ch/en/http://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plussensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comYHequipmenthttp://www.vernier.com/
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG