MA872, Рефрактометър 0-85% фруктоза.

Каталожен № MA872.
MA872, Рефрактометър 0-85% фруктоза.
Цифров (дигитален) рефрактометър за определяне на фруктоза във водни разтвори. Обхват 0-85 тегл.%. Доставя се в комплект с батерия 9V и инструкция за работа.
Цена: 390,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Както е известно, хиляди професионалисти и любители на храни и напитки, от готвачи и професионалисти по качеството на храните, винопроизводители и производители на бира са преминали към цифрово измерване на фруктозата.

 

КАКВО КАЗВАТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

"Всеки, който прави конфитюри или напитки, трябва да намери този продукт за една от най-добрите инвестиции, които правят във всяка част от оборудването."

"Влюбен съм в този инструмент. Няма повече големи проби. Няма повече фалшиви показания от лошо направени рефрактометри."

„Драстично подобрих последователността и ефективността на моето търговско производство.

"Използвах това за завършване на конфитюри и желета. Опитвах се да определя съдържанието на фруктоза с помощта на традиционен оптичен рефрактометър. Открих, че е много трудно да се използва. Цифровият рефрактометър беше много по-лесен."

 

 

Основни характеристики и предимства

  • Бързи и точни резултати с цифрово двустепенно LCD отчитане.
  • Лесно измерване с необходими само 2-3 капки проба и резултати за по-малко от 2 секунди.
  • Просто калибриране в една точка с помощта на дестилирана или дейонизирана вода.
  • Лесен за почистване, кладенец за проба от неръждаема стомана с уред с рейтинг IP65 като "прахоустойчив" и защитен срещу водни струи.
  • Индикатор за процентно ниво на батерията с автоматично изключване (батериите са включени).
  • Идеален за винопроизводители, производители на напитки, производители на плодове и зеленчуци, производители на сиропи и храни.
  • Техниката на измерване и температурната компенсация използват методология. препоръчва се в ICUMSA Methods Book (Международно признат орган за анализ на захарта).

 

Доставя се заедно с батерия и ръководство за работа.

 

Спецификация

Обхват на измерване

0 до 85% МАСА | 0 до 80°C

Резолюция

0.1% | 0,1°C

Точност

±0,2% | ±0,3°C

Фактор на увеличение

х 3

Източник на светлина

жълт светодиод

Време за измерване

Приблизително 1,5 секунди

Минимална проба

Обем 100 µL или 2 метрични капки

Захранване

1 x 9V AA (включена)

Размери

192 x 102 x 67 mm

Тегло

0,42 кг

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG