SterilDisk, Температурен логер за стерилизация

Каталожен № TS01SD.
SterilDisk, Температурен логер за стерилизация
Температурен измервател и регистратор (data logger) на температура до 140°C с вътрешен температурен сензор. Изработен от неръждаема стомана, разрешена за контакт с храни. Част от система за мониторинг на процесите на стерилизация, включваща още софтуер и USB четец (поръчват се отделно). Вътрешна памет за съхраняване на 20200 измервания. Доставят се заедно със сертификат за калибриране. Софтуерът и четящото устройство се поръчват отделно.
Цена: 660,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този температурен логер (SterilDisk) е предназначен да измерват и записват температурата на стерилизация (до 140оС). Измервателният сензор се намира вътре в цилиндричното тяло на логера, което е с височина 18 mm и диаметър 36 mm.

 

Основни приложение:

·        Температурен мониторинг на процесите на стерилизация;

·        Температурен мониторинг на топлинни процеси до 140оС;

·        Мониторинг на сушилни процеси;

·        Мониторинг на лабораторни фурни и др.

 

Основни характеристики и предимства:

·        Измерва и записва температурата;

·        Програмируеми интервали на измерване от през 1 секунда до през 24 часа;

·        Висока точност на измерването;

·        Компактен дизайн;

·        Логерите са изработени от материали, които са разрешени за контакт с храни;

·        Измерените данни се използват за изчисляване на основните параметри на пастьоризация/стерилизация - F0 и PU (Пастьоризацията Units);

·        Доставя се със сертификат за калибриране в пет температурни точки 25/50/75/100/125/140°C).

 

Логерите работят със специализиран софтуер (SPD) и четящо устройство (DiskInterface HS Mini), които трябва да се поръчат и закупят отделно. Софтуерът се използва за настройки, управление на данните и изчисляване на F0 и PU. Освен това той позволява разпечатване на протоколи/доклади в табличен и графичен вид.

 

 

Описание

Цена, лв. без ДДС

DISKINTERFACE HS MINI (TS04DIHSM)

Специализиран софтуер (SPD) заедно с четящо устройство (DiskInterface HS Mini) на логери за пастьоризация и стерилизация от серията логер (SterilDisk).

Доставя се в комплект с USB кабел за свързване към компютър.

185,00 лв.

 

Спецификация

 

Размери

височина 18mm

диаметър 36mm

Материал

Неръждаема стомана AISI316L (разрешена за контакт с храни) 

Обхват на измерване

0°C … 140°C (при налягане до 10 bar) 

Резолюция

0,01°C

Точност

± 0,2°C (калибрационен обхват от +25°C до 125°C)

Вътрешна памет

20200 измервания

Интервали на записване

Програмируем от през 1 секунда

Захранване

Сменяема термоустойчива батерия

живот прибл. 1 400 000 записа през 1 сек при 25°C (при по-високи или по-ниски температури, животът на батерията се намалява)

Индекс на защита

IP68 

Съвместими стандарти

CE, RoHS, EN12830 - EN285 

Софтуер SPD

Софтуерът (SPD) е програмата за управление за логери за пастьоризация и стерилизация. Това е лесен за използване, интуитивен и пълен с възможности. Комуникацията с логерите и компютъра става посредством четящо устройство (DiskInterface HS Mini). Тази комбинация позволява бърза и лесна настройка на логерите за започване на „мисия“ по проследяване и регистриране на процесите на пастьоризация / стерилизация, изтегляне на данни от тях, създаване на доклади с персонални бележки и много други полезни функции.

 

Възможно е да се сложат два вертикални маркери (линии), за да се маркира определена площ от процеса и даване на име на маркерите.

 

Възможно е да се избере началото и в края на процеса на топлинна обработка, или определена фаза от него, включително изчисляване стойността на F0 само за тази част.

 

Софтуерът изчислява F0 и PU (единици за пастьоризация), за да се оцени нивото на стерилизация или пастьоризация. Възможно е да се определят параметрите за изчисляване на F0 и PU съгласно процеса или да се използват стандартните настройки.

 

Софтуерът освен това позволява да отпечатат пълни доклади с графика, таблица с данни, сериен номер на устройството, и други бележки, добавени от потребителя. Също така е възможно да се види състоянието на батерията на свързаното устройство.

 

Отличителна черта на софтуера е че дава възможност да се определи времето за прекратяване на „мисията“, включително програмиране за автоматично спиране след определен период, изразен в секунди, минути, часове или дни.

 

Софтуерът SPD поддържа също безжичните DataLogger за пастьоризация и стерилизация (PasteurCyl радио и SterilCyl радио). Чрез USB Radio приемник, данните могат да се получават и наблюдават в реално време от вашия процес. Така Вие ще можете да зададете профила на алармите (температурите, при които желаните стойности на F0/PU ще бъда постигнати). До 4 логера (който могат да бъдат избрани всеки един момент) могат да се покажат във вид на графики, включително PU/F0 динамични криви.

 

Възможно е да се поиска изчисляване на  F0 / PU само за определени криви и изключване на другите логери от статистиката.

 

Софтуерът е достъпен на английски, италиански, френски, немски, испански

 

Доставя се заедно с четящо устройство (DiskInterface HS Mini) на следната цена:

 

Описание

Цена, лв. без ДДС

DISKINTERFACE HS MINI (TS04DIHSM)

Специализиран софтуер (SPD) заедно с четящо устройство (DiskInterface HS Mini) на логери за пастьоризация и стерилизация от серията логер (SterilDisk).

Доставя се в комплект с USB кабел за свързване към компютър.

180,00 лв.

 

Четящо устройство

 

Четящо устройство

 

DiskInterface HS Mini

 

Това устройство е предназначено да осъществява връзка между логерите и компютър.

 

DiskInterface HS Mini се използва за изтегляне на данни и програмиране на някои модели високо температурни логери:

 

DiskInterface HS Mini е много лесен за използване: логерът се поставя върху металната плоча под притискащия клип, след което чрез софтуерът се осъществява необходимия контакт, настройки или изтегляне на данните.

 

Доставя се заедно със специализиран софтуер (SPD) на следната цена:

 

Описание

Цена, лв. без ДДС

DISKINTERFACE HS MINI (TS04DIHSM)

Специализиран софтуер (SPD) заедно с четящо устройство (DiskInterface HS Mini) на логери за пастьоризация и стерилизация от серията логер (SterilDisk).

Доставя се в комплект с USB кабел за свързване към компютър.

180,00 лв.

 

Видео

Видео2

Видео3

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/https://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG