BMC, Влагомер за дървесен чипс.

Каталожен № 13888.
BMC, Влагомер за дървесен чипс.
Влагомер за измерване влажност на дървесен чипс. Вградена калибровка за пет вида чипс в т.ч. чипс от твърда дървесина с фина или груба фракция, чипс от мека дървесина с фина или груба фракция и пр. Обхват на измерване от 5 до 50 %. Вътрешна памет за 10000 измервания. Автоматично температурна компенсация. Доставя се заедно 4 броя алкални батерии тип АА, пластмасова кофа и ръководство за експлоатация
Цена: 4 140,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

 

Този измервателен уред е предназначен за бързо определяне на водното съдържание на дървесен чипс. Той е особено подходящ за производители и доставчици на биомаса, предназначена за  топлоцентрали или за производители на пелети.

 

Влагомерът BMС измерва лесно и бързо съдържанието на вода в биомасата. Включвате инструмента, избирате от менюто вида на материала, напълвате измервателния съд с материала и отчитате съдържанието на вода от дисплея.

 

Влагомерът има вътрешна памет, където можете да запазите измерените данни, включително информация за температура, дата и начало на серията измервания, дата и край на серията от измервания, брой записани показания и тип на продукта.

 

Основни характеристики и предимства

 

 • Обхват от 5% до 50% съдържание на вода в зависимост от изпитвания материал
 • Резолюция 0,5% съдържание на вода и точност ±1.5%
 • Голям обем (12,5 литра) на измервания материал, което осигурява висока точност и представителност на получените резултати
 • Едновременно измерва и температурата на измервания материал в °C или °F
 • Автоматична температурна компенсация
 • Измерване в рамките на секунди без да е необходима предварителна подготовка на материала
 • Функция задържане на резултата и ръчно съхраняване на измерванията на вътрешна памет с капацитет 10000 измервания
 • Голям осветен LCD екран
 • Изключително здрава конструкция
 • Функция за потребителско калибриране на специални продукти
 • Меню на немски, английски, италиански, френски, испански и руски
 • Размери 296 x 278 x 508 mm, тегло приблизително. 7,9 kg

Калибровки

 

Наименование

Описание

Wood chips

Фин чипс от твърда дървесен чипс

Дървесен чипс с фина фракция, състоящ се от поне една трета твърда дървесина. Фракцията произлиза основно от кори, малки клони и храсти. Дървени стърготини с размери от P31 до P45.

Coarse chips

Груб чипс от твърда дървесина

Груби дървени стърготини без фини фракции, състоящи се от поне една трета твърда дървесина. Тази крива е предимно подходяща за измерване на дървесни стърготини, получени от трупи и цели дървета. За дървени стърготини с размери от P45 до P63. Тази калибровъчна крива трябва също да се използва за дървесен чипс от дърводобив с къса ротация (топола, върба), добит от полева мелница. За дървени стърготини с размери от P16 до P31.

Softwood chips

Фин чипс от мека дървесина

Дървесен чипс с фина фракция, състоящ се от поне от две трети от иглолистна дървесина (смърч, ела, бор, лиственица). Фината фракция произлиза главно от кори, малки клони и храсти. За меки дървесни частици с размери от P16 до P45.

Softwood coarse

Груб чипс от мека дървесина

Груби дървени стърготини без фини фракции, главно (повече от две трети), състоящи се от мека дървесина (смърч, ела, бор, лиственица). Тази крива е предимно подходяща за измерване на дървесни стърготини, получени от трупи и дървета, както и остатъци от дъскорезница. За дървени стърготини с размери от P45 до P63.

Fine wood chips

Фини дървени стърготини

Фини дървесни стърготини с висок дял на фина фракция, състояща се от поне една трета твърда дървесина. Фината фракция произлиза главно от кори, малки клони и храсти. За дървени стърготини от размери P16 до P31.

Окомплектовка

 

Доставя се заедно 4 броя алкални батерии тип АА, Пластмасова кофа и Ръководство за експлоатация

Спецификации

 

Обхват на измерване

5 … 50 % съдържание на влага

Резолюция

0.5%

Работна температура

От 0°C до +40°C

Температура на съхранение

От -20°C до +60°C

Температурна компенсация

Автоматична

Вътрешна памет

До 10000 измервания

Захранване

4 бр. алкални батерии по 1,5 V АА

Меню

Немски, английски, френски, италиански, испански, португалски, чешки, полски, руски

Екран

128 x 64 матричен дисплей

Защита

IP 40

Размери

296 x 278 x 508 mm

Тегло

7,9 kg

Видео1

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG