Go!Link, USB интерфейс

Каталожен № GO-LINK.
Go!Link, USB интерфейс
Достъпен USB интерфейс за свързване с над 40 вида сензори към компютър. Устройството позволява бързо и лесно събиране на данни от сензори. То притежава всички необходими функции и възможности, за да помага на ученици, учители и преподаватели за събиране на данни с Windows или Macintosh компютри. Устройството е съвместимо с Logger Lite софтуер (доставя се безплатно).
Цена: 250,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Go!Link се включва към USB порт на компютър и има възможност да работи и събира данни от близо 40 съвместими сензори. Заедно с безплатният Logger Lite софтуера, устройството дава възможност за събиране, анализиране и графично представяне на експериментални данни по химия, физика, биология и други предмети.

 

Go!Link се предлага също в комбинация с различни сензори като специализирани готови пакети за различни дисциплини и предмети, например пакети „Наука за земята“, „Основни науки“, „Знания за средните училища“, Пакет по физика, Пакет по химия и пр.

 

Go!Link предлага специален пакет за учители. В него са включени 8 вида сензори и софтуера Logger Lite. Пакетът дава възможност да се свържат 8 сензора към 8 отделни компютри или 8 сензора към един компютър.

 

Вие можете да изградите и ваш собствен пакет като разгледате съвместимите сензори в рубриката „Сензори“.

 

GoILink e съвместим със следните софтуери:

 

Доставя се заедно с USB кабел, Logger Lite софтуер и ръководство за работа

 

Спецификация

USB ime[rbrud[rs

1.1

Скорост на измерване

Максимална скорост 200 измервания в секунда

Резолюция

12 bit

Съвместим софтуер

Logger Lite (включен в доставката)

Logger Pro (поръчва се отделно)

Go!Tweet (поръчва се отделно).

Видео1

Видео2

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG