HM8-PMC2, Влагомер за хартия

Каталожен № HM8-PMC2.
HM8-PMC2, Влагомер за хартия
Преносим влагомер за хартия. Използва се за контрол на качеството главно на крафт хартия, опаковъчна хартия, хартия с покритие. Измерва абсолютната влажност на хартията и промяната на влагата при съхранение на пачки и рула. Обхват от 3 до 10 %. Дълбочина на сканиране 13 mm. Доставя се в дървена кутия.
Цена: 1 970,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този портативен уред за измерване на влагата в хартията е идеален за контрол на качеството на различни видове хартия. Влагомерът ще ви помогне да избегнете нежеланите промени в хратията, причинени от температурата и влажността на въздуха.

 

Характеристики:

·         Бързо и без разрушително измерване

·         Лесен за използване

·         Малък, удобен, точен

·         Автоматично изключване след 90 s

·         Автоматична температурна компенсация

 

Доставя се с 9V батерия, гумен калъф, дървена кутия и дъска за изпитване.

 

Спецификация

Обхват:

3 … 10 % абсолютна влага

Резолюция:

0,1 %

Дълбочина на сканиране:

13 mm

Дисплей:

3 знака LCD

Работни условия:

-10 … 60оС

Тегло:

Прибл. 160 g

Размери:

420x60x25 mm

Размери на датчика:

80х45 mm

Захранване:

Батерия 9V

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG