MC510, ORP-Контролер

Каталожен № МС510.
MC510, ORP-Контролер
Уред за наблюдение и контрол на ORP (окислително-редукционен потенциал) в аквариуми. Обхват на измерване от -1000 до +1000 mV. Възможност за определяне на две алармени нива в границите от 0 до 600 mV. Доставя се заедно с 12 VDC адаптер, монтажен комплект, ORP електрод, държач за електрода, щепсел и ръководство за работа.
Цена: 370,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този уред е идеален за измерване и контролиране на окислително редукционния потенциал. Той може да включва устройство, когато стойността на ORP е над или под потребителски избрана стойност. Контролерът е идеален за контролирано дозиране на CO2 или озон в аквариуми.

 

Контролерът е специално проектиран за използване с аквариуми. Неговите основни характеристики и предимства са:

·         Две алармени нива

·         Визуална LED аларма

 

Доставя се заедно с 12 VDC адаптер, монтажен комплект, ORP електрод (MA921B/2), държач за електрода, щепсел и ръководство за работа.

 

Спецификация

ORP-Обхват

± 1000mV

ORP-Резолюция

± 1 mV

ORP-Точност

± 5 mV

Аларми

Активни, когато измерването е по-високо или по-ниско от зададеното алармено ниво

ORP-Дозиращ контакт

1 захранващ контакт за O3 дозиране

ORP Електрод

MA921B/2 (2 метра кабел и контактор)

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG