EPP-1, Пластмасов рН-Електрод

Каталожен № ЕРР-1.
EPP-1, Пластмасов рН-Електрод
рН-Електрод за измерване рН на чиста вода и водни разтвори на органични съединения. Пластмасово тяло, без презареждане, KCl контейнер, рН-обхват 0-14,0. Работна температура 0-70ºC.
Цена: 170,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Този електрод е предназначен да определя рН на вода и водно-органични разтвори. Може да се използва както за лабораторни, така и за промишлени измервания. Електродът има пластмасово тяло с кръгла стъклена сфера с йонна чувствителна мембрана. Той е оборудван с две диафрагми, запълнен е с гел и не може да се презарежда.

 

Препоръчва се този рН-електрод да се използва за работа само в чиста вода и чисти разтвори. Той не може да се използва за измерване на вискозни проби.

 

EPP-1 електродът се характеризира с ниско съпротивление, кратко време за стабилизиране, добра линейност в измервателния обхват и бавен отлив на електролита.

 

Електродът не изисква активиране на мембраната и съхраняване в съд с вода или калиев хлорид, защото той е снабден с малък контейнер за съхраняване на електроди, която се поставя в края на електрода. Това увеличава удобството на използване, удължава живота и прави работата по-лесна.

 

Доставя се с 1 m кабел и BNC-50 конектор.

 

 

Спецификация

рН-обхват

0 … 14 рН

Работна температура

0 … 70оС

Съпротивление на мембраната

125 M Ω (при 25оС)

Нулева точка (рНЕ=0)

7,0 ±0,3рН

Референтен електрод

Ag/AgCl

Референтен разтвор

Наситен KCl гел

Диаметър на тялото

12,0 ±0,5mm

Дължина на тялото

140 ±5mm

Форма на мембраната

Стъклено сферично балонче

Материал на диафрагмата

Фибростъкло

Дължина на кабела

1m

Конектор

BNC-50

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG