EPX-3, Плосък рН-електрод

Каталожен № EPX-3.
EPX-3, Плосък рН-електрод
pН-Електрод с плосък сензор за измерване рН на проби с плоска повърхност, като хартия, картон, кожа, текстил, храни и др. Обхват от 0 до 14 рН и работна температура от 5 до 60оС.
Цена: 350,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Този рН електрод е предназначен за измерване рН на материали с плоски повърхности, като: хартия, картон, кожа, текстил, хранителни вещества, агар и др. Той може да се използва също за измерване на много малки количества (0,1 мл) чрез използване на специален комплект тест-тръба.

 

Електродът е оборудван с плоска мембрана и възел от тефлонов О-пръстен, поставени в една равнина. Тялото електрода е изработено от плексиглас (епокси), който е устойчив на счупване, на агресивни вещества и на много органични разтворители.

 

Електролита не се презарежда, въпреки това неговият вискозен електролит удължава живота на електрода.

 

Електродът се доставя заедно със стъклена епруветка с форма и размер на електрода, което позволява измерването на много малки проби с обем около 0.1 мл и повече. В доставката е включена също специална еластична подложка за измервания на много тънки материали и защита на мембраната срещу механични повреди.

 

За да се запази мембраната активна, електродът се доставя с бутилка (или омокрящо шапка), които осигуряват оптимални условия за съхранение на електрода и постоянна готовност за работа.

 

Спецификация

рН-обхват

0 … 14 рН

Работна температура

5 - 60оС

Съпротивление на мембраната

300 … 1000 MΩ (при 25оС)

Съпротивление на диафрагмата

< 5 kΩ

Нулева точка (рНЕ=0)

7,0 ±0,25рН

Референтен електрод

Ag/AgCl

Референтен разтвор

3,0М КCl + AgCl

Чувствителност на електрода

> 95% от теоретичния наклон

Диаметър на тялото

12,0 ±0,5mm

Дължина на тялото

110 ±5mm

Минимална дълбочина на измерване

1 mm

Максимална дълбочина на измерване

100 mm

Максимална обем на пробата

0,1ml (в тестова тръба)

Материал на тялото

плексиглас

Форма на мембраната

плоска

Материал на диафрагмата

Тефлонов о-ринг

Материал на тестовата тръба

стъкло

Дължина на кабела

1m

Конектор

BNC-50

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG