ERH-12-6N set, рН-Eлектрод, пробивен, поставен в метален нож

Каталожен № ERH-12-6N set.
ERH-12-6N set, рН-Eлектрод, пробивен, поставен в метален нож
Специализиран рН електрод за измервания на течни и полутвърди продукти като месо, крем сирена или твърди продукти, съдържащи вода като прясно месо, студено пушено месо и плодове. Електродът е поставен в пробивен държател-нож от неръждаема стомана. Обхват от 0 до 14 рН и работна температура от 0 до 60оС. Доставя се в комплект с металния нож, 1 метър кабел и BNC-50 конектор.
Цена: 400,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Този рН електрод е предназначен за измерване на рН на полутвърди вещества като месни продукти, меки сирена, крема сирене или твърди вещества, които съдържат вода, например прясно месо, студено пушено месо, пресни плодове и др.

 

Измерванията в твърди вещества налага пробиване на дупка в пробата. С този електрод това е възможно благодарение на специалния нож от неръждаема стомана, който се доставя заедно с електрода.

 

Коничната форма на мембраната и лесния достъп до керамичния възел позволява лесно почистване на електрода и стоманения нож. Електродът е оборудвана с BNC-50 конектор. Целият комплект може да бъде разглобен и основно почистен.

 

Използването на електрода за измерване на проби с пастообразна консистенция не изисква допълнително оборудване. Твърдите видове сирене също могат да бъдат измервани с този електрод, ако предварително се настържат и към тях се добави малко дестилирана вода.

 

Електродът може да се използва както по време на лабораторни, така и на промишлени измервания.

 

Доставя се в комплект с металния нож, 1 метър кабел и BNC-50 конектор.

 

Спецификация

 

рН-обхват

0 … 14 рН

Работна температура

0 - 70оС (за кратки измервания)

0 – 60оС (при непрекъснато измерване)

Съпротивление на мембраната

100 … 200 MΩ (при 20оС)

Нулева точка (рНЕ=0)

7,0 ±0,5рН

Референтен електрод

Ag/AgCl

Референтен разтвор

4,0 М КCl + AgCl, гел

Чувствителност на електрода

> 95% от теоретичния наклон

Диаметър на тялото

6,0 / 12,0 ±0,5mm

Дължина на тялото

120 ±5mm

Минимална дълбочина на измерване

20 mm

Максимална дълбочина на измерване

90 mm

Материал на тялото

Стъкло

Форма на мембраната

Конусообразна

Материал на диафрагмата

Керамика

Материал на ножа

Неръждаема стомана

Материал на дръжката

пластмаса

Дължина на кабела

0,8 m

Конектор

BNC-50

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG