DT-2235B, Контактен механичен тахометър

Каталожен № DT-2235B.
DT-2235B, Контактен механичен тахометър
Преносим контактен (механичен) тахометър за измерване обороти в границите от 0,5 до 19999 rpm. LCD 5 цифров екран. Функция MIN/MAX/LAST. Доставя се в куфарче заедно с две наставки и ръководство за работа.
Цена: 85,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този тахометър е идеален за определяне на скоростта на въртене компоненти в инсталации и машини, като мотори или други въртящи се механизми. Измерването се извършва с механичен сензор по контактен метод.

 

Уредът измерва оборотите чрез използване на механичен контактен осезател. Освен това уредът може да записва максимална, минимална и последната измерена стойност за даден периода от време – от момента на включване на оборотомера. Тези съхранени стойности могат да се четат директно на дисплея на уреда.

 

Основни характеристики и предимства:

  • автоматична смяна на обхватите
  • функция памет MIN/MAX/LAST
  • механично измерване на скорост на въртене
  • индикатор за изтощена батерия

 

Доставя се в пластмасов калъф, заедно с две допълнителни каучукови наставки и ръководство за работа.

 

Спецификация

Измервани параметри

Обороти

Начин на измерване

Контактно

Обхват на измерването

0,5 ... 19999 rpm

Точност на измерването

±(0,05% + 1 цифра)

Резолюция

0,1 об./мин. (под 1000 об./мин.);

1 об./мин. (над 1000 об./мин.)

Захранване

4 батерии 1,5V LR6 (AA)

Размери

190 x 72 x 37mm

Тегло

300 g

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/https://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG