BS06, Шумомер (40~ 130 dB)

Каталожен № 3510205051.
BS06, Шумомер (40~ 130 dB)
Преносим уред за измерване нивото на звука (шума) от различни източници в границите от 40 до 130 dB (децибела). Функция за показване на минимална/максимална измерена стойност и функция задържане. Доставя се в калъф, заедно батерия, защитна шапчица, декларация за съответствие и ръководство за работа.
Цена: 85,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

BS15 е здрав и точен измервателен уред, който може да се използва както на закрито, така и на открито. Той притежава цял набор от характеристики, които иначе се очакват да бъдат намерени във уреди от по-висок клас и цена .

 

Както е известно, излагането на високи нива на шум е един от най-значимите стрес фактори в наше време. Това не е без причина, защото загубата на слуха е най-високо регистрираното професионално заболяване в рамките на ЕС. Големите „шумови замърсявания“ не се ограничават само на работното място, но също така те са фактор No.1 в дома и извън къщата.

 

BS06 е цифров шумомер от серията стандартни измервателни уреди. Той е здрав и точен измервателен уред, който може да се използва както на закрито, така и на открито. С този шумомер може да се определи надеждно източника на шумови емисии в границите от 40 до 130 децибела. Измерените стойности могат да бъдат показвани също като максимална или минимална нива.

 

Уредът се доставя със „шапчица“ за защита от вятър при измервания навън с цел потискане на шума на вятъра и други пречещи шумове, които иначе биха могли да повлияят на качеството и точността на измерванията.

 

Един интегриран сензор непрекъснато следи околната светлина и автоматично превключва осветлението на дисплея в случай на лоши условия на осветеност. Това означава, че бързи и ефективни измервания са възможни във всяка ситуация и лесно се отчитат на голямия LCD дисплей.

 

Основни характеристики и предимства:

  • Измервателен обхват: от 40 до 130 децибела ( 31.5 Hz - 8 кХц )
  • Точност на измерването: ± 3,5 dB (при 1 кHz и 94 dB )
  • Резолюция на дисплея: 0,1 dB
  • Време за реакция: 125 мс
  • Функции: минимална и максимална стойност, задържане, Автоматично изключване на захранването, Автоматично задно осветяване при ниска осветеност

 

Доставя се заедно със защитна шапчица срещу вятър, батерия и инструкция за работа.

 

Спецификация

Обхват на измерване

40 - 130 dB (A) (31.5 Hz - 8 kHz)

Точност

±3.5 dB (при 1 kHz и 94 dB)

Резолюция

0.1 dB

Време за реакция

125 ms

Функции

Минимална стойност, максимална стойност и задържане

Автоматично задно осветяване при ниска осветеност

Автоматично изключване

Работни условия

0°C ~ to 40°C, 10 % ~ 75 % r.h.

Размери

140 x 56 x 34 mm

Тегло

135 g

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG