BB20, Дебеломер за покрития върху F и NF основа

Каталожен № 3.510.205.075.
BB20, Дебеломер за покрития върху F и NF основа
Преносим дебеломер (обхват от 0 до1250 µm) с комбиниран магнитно-индукционен и вихрово-токов сензор за измерване дебелина на покрития от бои, лакове, прахови, цинк, емайл, хром и други, нанесени върху железни и не- железни метали.
Цена: 290,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този дебеломер е предназначен да измерва покрития, както върху феромагнитна, така и върху не-феромагнитна основа. Измерването се извършва с иновативен комбиниран двоен сензор, който използва без-разрушителни методи за магнитно-индукционно измерване на покрития върху магнитни метали и вихрово-токово измерване на покрития върху не-магнитни метали.

 

Измервателната глава има V образна бразда и е монтирана върху пружини. Браздата позволява по-лесно измерване на заоблени предмети като оси, панти, тръби и др., а пружината предпазва от вредното влияние на вибрациите, които могат да опорочат резултатите от измерванията .

 

Дебеломерът е изключително компактен и може да се използва само с една ръка. Той разполага с достатъчно широк обхват на измерване от 0 до 1250 микрона и има алармена функция, която предупреждава потребителя, когато предварително определени алармени нива са били превишени.

 

Дебеломерът намира основно приложение в сверите на антикорозионни покрития, лако-бояджийските работи върху метална и неметална основа, предприятия за галванични покрития, химическа, автомобилна, авиационна и други сходни промишлености.

 

BB20 идеален за различни полезни практични приложения, включително да се провери дали даден автомобил е участвал в инцидент или дали има наложени подозрителни слоеве от кит и боя върху неговата каросерия. Той може да се използва също за проверка на дебелината на боя на парапети, на слоя боя на лодки или кораби, както и за други защитни покрития.

 

Основни характеристики и предимства:

  • двоен сензор за измерване на дебелината на немагнитни покрития върху всички магнитни и не-магнитни метали
  • измервателен обхват от 0 до 1250 микрона
  • алармена функция, която предупреждава потребителя, когато предварително определени прагове за дебелина са превишени
  • разнообразие от полезни статистически функции като минимална, максимална или средна дебелина на покритието
  • две точка за калибриране за висока степен на точност
  • вътрешна памет за 400 измервания
  • USB интерфейс за PC трансфер на данни
  • може да се използва с една ръка само
  • Backlit дисплей
  • автоматично изключване на захранването.

 

Доставя се в куфарче, заедно с две метални нулиращи пластини без покритие (стоманена и алуминиева), три стандартни пластмасови плочки/фолиа (50µm, 250µm и 997µm), софтуер, USB интерфейсен кабел, батерия и инструкция за работа.

 

 

Спецификация

Сензор

Феромагнитна основа

Не-феромагнитни основа

Метод

Магнитно-индукционен

Вихрово-токов

Гарантирана толерантност

(±3%+1) µm от измерената стойност

(±3%+1.5) µm от измерената стойност

Минимална кривина на измерваната повърхност

1.5 mm

3 mm

Минимален диаметър на измерваната повърхност

Ø 7 mm

Ø 5 mm

Минимална дебелина на покритието

0.5 µm

0.3 µm

Обхват на измерване

0 to 1.250 µm

Точност

max. 0.1 µm

Размери

110 x 54 x 24 mm

Тегло

100 g (заедно с батерията)

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG