BF06, Луксметър (0 - 40 000 lx).

Каталожен № 3510205081.
BF06, Луксметър (0 - 40 000 lx).
Преносим измервател на осветеност в закрити и открити площи. Обхват на измерване от 0 до 40 000 lx (0 - 3,716 fc). Намира приложение за измерване интензитета на светлината на работното място или у дома, за оценка на осветеността на витрини, изложбени щандове, в градинарството (зимни градини или оранжерии). Доставя се в мек калъф, заедно с батерия, декларация за съответствие и ръководство за работа.
Цена: 95,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този измервател на осветеността отговаря на изискванията на ISO - международно призната комисия за осветление (CIE). Той е снабден с интегриран спектрален филтър за инфрачервените компоненти на светлината, които се филтрират много надеждно, така че се определя само съответният спектър на светлината.

 

BF06 намира широко приложение за измерване на светлинния интензитет на работното място, в дома, изложбени зали, витрини, изложбени щандове и мн. др. Не на последно място той се използва от градинари и озеленители при засаждане в градини, в оранжерии, в офиси, в индустриални паркове и т.н. С две думи той е полезен навсякъде, където бързо и точно трябва да се направи оценка на състоянието на системите за осветление и осветеността.

 

Основни характеристики и предимства:

  • Бързо и точно измерване на осветеност
  • добро съотношение на качество и цена
  • Голям, лесен за четене дисплей
  • Функция максимална измерена стойност
  • Лесен за работа само с една ръка
  • Автоматично осветяване на дисплея
  • Автоматично изключване

 

Доставя се с батерия и ръководство за работа

 

 

Спецификация

 

Детектор

силиконов фотодиод с инфрачервен филтър

Измервани величини

Осветеност в lux (lx) или „foot candle“ (fc); избираемо

Обхват на измерване

0 …. 40000 lx (0 … 3716 fc)

Резолюция

0.1 lx / 0.01 fc

Точност

±5% ±10 lx/fc (< 10000 lx / 1000 fc)

Пробонабиране

2,5-пъти в секунда

Функции

MAX измерена стойност, подсветка, автоматично изключване

Размери

157 х 54 х 34 мм

Тегло

138 g

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG