M10004-1, 4,01 рН-Буферeн разтвор (саше 20 ml)

Каталожен № M10004-1.
M10004-1, 4,01 рН-Буферeн разтвор (саше 20 ml)
Стандартeн буферeн разтвор за калибриране на рН-метри при рН 4,01. Доставя се в алуминиево саше за еднократна употреба с обем от 20 ml.
Цена: 2,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Както е известно pH-метърът измерва генерираното напрежение между два електрода, потопени в дадена проба и сравнява тази стойност с калибрационната стойност, получена от същия чифт електроди и известни стандарти. Освен това в процеса на експлоатация рН-електродите променят параметрите си – най-вече спада тяхната чувствителност и точност. Това налага да се предвидят възможности за тяхната настройка. Настройката на електрода включва две “класически” корекции на наклона и на нулата. За тази цел се използват така наречените буферни разтвори. Това са стандартни разтвори със стабилни параметри които запазват стойността на pH при значително разреждане и замърсяване. При това се използват поне два еталонни разтвора.

 

M10004-1 е буферен разтвор за калибриране на рН-метри при рН 4,01.

 

Разтворът се предлага в алуминиеви сашета по 20 ml.

 

Сашетата са запечатани срещу светлина и въздух и са идеални за калибриране на място. Работата с тях е много лесна – отваряте сашето, поставяте електрода в него и извършвате калибрирането.

 

Доставя се в алуминиево саше за еднократна употреба в кобичество 20 ml.

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG