FLO-BTA, Сензор за скорост на поток

Каталожен № FLO-BTA.
FLO-BTA, Сензор за скорост на поток
Сензор за измерване скорост на водата. Използва се при заустване, определяне на поточни модели и пренос на седименти в потоци и реки. Препоръчва се за средните училища, гимназии, техникуми, колежи и университети. Не може да работи самостоятелно – изисква поне един от интерфейсите на Vernie (LabQuest Mini, LabQuest 2, LabQuest Stream или Go!Link) и софтуерните програми на Vernier (Graphical Analysis, Logger Pro или Logger Lite). Доставя се в комплект с 5 метра кабел, три щранг удължители, конектор за свързване с интерфейсно устройство на Vernier и ръководство за работа.
Цена: 390,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този дебитомер (FLO-BTA) се използва за измерване на скоростта на потока и водните течения. Обхватът на измерване е от 0 до 4 метра в секунда.

Сензорът за скорост на потока включва 3 щранга, които дават възможност на работното колело да бъде поставено на фиксирани дълбочини. Сензорът е снабден с 5 m кабел. Освен това сензорът е разделен четири секции, което го прави лесен за съхранение и транспорт.

FLO-BTA сензорът не може да работи самостоятелно, а изисква използване на едно от следните интерфейсни устройства:

  • LabQuest 2 - мощен и интуитивен интерфейс - самостоятелно устройство за събиране на данни от над 70 броя различни датчици и сензори на Vernier. Вградени GPS и акселерометър, безжична връзка през Wi-Fi и Bluetooth. Сензорен екран с възможност за touch и stylus навигация. Доставя се напълно готов за самостоятелна работа, заедно със специализирания Logger Pro софтуер;
  • LabQuest Stream – мощен, безжичен и USB интерфейс за събиране на данни от над 50 броя различни датчици и сензори на Vernier. Измерените данни директно се „стичат“ към мобилно устройство, Chromebook или компютър, чрез Bluetooth® или USB свързаност. Интерфейсът разполага с три аналогови входа, два цифрови входа, един USB изход за връзка с компютър и порт за допълнително захранване.
  • LabQuest Mini - включва се към компютър през USB порт и е съвместим с повече от 60 броя сензори. Притежава 3 броя аналогови входа и 2 броя цифрови входа. Доставя се със специализиран софтуер - Logger Lite;
  • Go!Link - включва се към компютър през USB порт и е съвместим с 50 броя сензори. Притежава един аналогов вход. Доставя се със специализиран софтуер - Logger Lite.

FLO-BTA сензорът се използва със следните видове софтуер:

  • Logger Pro 3 – платен иновативен софтуер за събиране и анализ на данни за Windows и Mac компютри. Софтуерът може да се използва с интерфейсите LabQuest 2, LabQuest Mini или Go!Link.
  • Logger Lite – безплатен базов софтуер за събиране и анализ на данни от интерфейсни устройства LabQuest 2, LabQuest Mini или Go!Link. Предназначен за Windows и Mac компютри.


Доставя се в комплект с 5 метра кабел, три щранг удължители, конектор за свързване с интерфейсно устройство на Vernier и ръководство за работа.


Важно: интерфейсните устройства се поръчват отделно.


Спецификация

 

Обхват на измерване

0 … 4,0 m/s

Точност

±1% от обхвата

Резолюция

0,0012 m/s

Време за реакция

98 % от целия обхват за 5 секунди

100 % от обхвата за 15 секунди

Работни условия

0 до 70°C

Видео

Описание

Този високо-качествен стъклен pH електрод (GPH-BNC) може да се използва за измерване рН на не-водни разтвори и на разтвори, които съдържат органични разтворители, силни киселини е силни основи.

 

Електродът е Ag-AgCl гел-напълнен, комбиниран с референтен електрод и BNC конектор, което дава възможност да бъде използван с голямо разнообразие от лабораторни и полеви рН-метри.

 

Основното му предназначение си остава, обаче да бъде използван с Vernier интерфейси, за които се изисква Electrode Amplifier.

 

GPH-BNC е съвместим също и с Go Direct® Electrode Amplifier.

 

Доставя се заедно с кабел и BNC конектор, предпазна капачка с разтвор за съхранение на pH-електрода и ръководство за употреба.

 

Спецификации

pH обхват: 0–14

Тип: Стъклен вал, запечатан комбиниран електрод с референт Ag/AgCl

Температурен диапазон: 0–80°C (показанията не са компенсирани)

Точност

  • ± 0,2 pH стойности (фабрично калибриране)
  • ± 0,05 pH единици (калибриране на потребителя)

Време за реакция:

  • 2 s (до 90% от пълното отчитане във воден буфер)
  • 5 s (до 90% от пълното отчитане в 50% ацетонитрил)

Диаметър на вала: 12 mm OD

Материал на вала: стъкло

Файлове

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG