O2-BTA, Сензор за въздушен кислород

Каталожен № О2-BTA.
 O2-BTA, Сензор за въздушен кислород
Сензор за измерване концентрацията на кислород във въздуха и газове. Предназначен е за измерване количеството на кислород в най-различни физиологични, биологични и химични експерименти. За работа със сензора е необходимо допълнително да се закупи интерфейс: LabQuest 2, LabQuest Mini, Go Wireless Link и Go!Link. Доставя се в комплект с интерфейсен кабел и 250 ml пластмасова камера за пробонабиране.
Цена: 600,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този O2 газов сензор може да се използва за наблюдение на газообразен кислород в най-различни физиологични, биологични и химични опити. Сензорът е предназначен за измерване на газообразен, а не разтворен във вода кислород.

 

Сензорът измерва концентрацията на кислород във въздуха с автоматична температурна компенсация. Той има широк обхвата, което позволява да бъде използван за изучаване на човешко и клетъчно дишане. О2 газ сензорът се доставя с бутилка от 250 мл, която може да се използва за проучване, например на ръждясване на желязо или за наблюдение на растения и насекоми.

 

За работа със сензора е необходимо допълнително да се закупи един от следните съвместими интерфейси: LabQuest 2, LabQuest Mini, Go Wireless Link или Go!Link.

 

Доставя се в комплект с 250 ml пластмасова камера за пробонабиране.

 

Спецификация:

Спецификация

 

Обхват на измерване

0 … 27% (0 … 270 ppt)

Точност при 760 mm Hg

±1% об. O2

Резолюция

0.01%

Съвместимост

LabQuest 2, LabQuest Mini, Go Wireless Link или Go!Link.

Време за реакция

~12 s за 90% крайната стойност

Време за загряване на датчика

по-малко от 5 s

Изходящ сигнал

0 до 4.8 VDC; 2.7 до 3.8 VDC @ 21% O2

Изходящо съпротивление

1 KΩ

Входящо напрежение

5 VDC ±0.25 VDC

Режим на пробонабиране

дифузия

Нормална работна температура

25°C (±5°C)

Гранични работни условия

От 5 до 40°C (с калибровка) / 0 до 95% RH

Температура на съхранение

От –20 до +60°C

Размери

Сензорна тръба: 45 mm х Ø 28 mm

Обща дължина: 120 mm

Видео1

 

 

Видео2

 

 

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG