COL-BTA, Колориметър

Каталожен № COL-BTA.
COL-BTA, Колориметър
Сензор за измерване на оптическата плътност и коефициента на преминаване на течности и разтвори. Може да се използва и за определяне концентрацията на вещества в разтвори. Препоръчва се за образователни цели. Обхват на измерване на оптическата плътност от 0 до 3 (абсорбция). Интерфейсът и софтуерът се продават отделно. Съвместим интерфейс: LabQuest 2, LabQuest Mini, Go!Link. Доставя се заедно със свързващи кабели, конектор, 3,5 ml кювети и ръководство за работа
Цена: 390,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този колориметър измерва количеството светлина, която преминава през пробата. Дължината на вълната се избира от потребителя. Колориметърът притежава функция за автоматично разпознаване при включване към интерфейс и функция за калибриране само в една стъпка.

 

Устройството е предназначено за измерване на оптическата плътност и коефициента на преминаване на течности и разтвори.

 

Намира приложение при провеждане на експерименти в областта на химията, биологията, екологията (качество на водата) и много други.

 

Колориметърът изисква съвместим интерфейс и софтуер за събиране на данни. Интерфейсът и софтуерът се продават отделно. Съвместими интерфейси са: LabQuest 2, LabQuest Mini и Go!Link.

 

Доставя се заедно със свързващи кабели, конектор, 3,5 ml кювети и ръководство за работа

 

Допълнително могат да бъдат закупени следните аксесоари:

 

Наименование

Код

Цена, USD без ДДС

Стойка за кювети

CUV-RACK

$13

Комплект пластмасови кювети (видима област)

CUV

$21

Пробовземач за вода

WDS

$115

 

Спецификация

 

·         Обхват: 0 3 (абсорбция)

·         Препоръчван обхват на измерване:

o    0.05 1.0 (абсорбция)

o    90% 10% преминаване (%T)

·         Работни дължини на вълната:430 nm, 470 nm, 565 nm, 635 nm

·         Резолюция: 0.035 %T

·         Напрежение: 5VDC +/- 25 mV

·         Сила на тока: 40 mA (типична)

·         Време за загряване: 700 ms (максимум)

·         Изходящо напрежение: 0 – 4 V

·         Трансферна функция: Vout = 0.035 x (%T) + 0

 

Видео1

 

 

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG