ECF-1, EC-Сонда за проводимост (0-400 mS/cm)

Каталожен № ECF-1.
ECF-1, EC-Сонда за проводимост (0-400 mS/cm)
Потопяема клетка (сонда) за проводимост с метален електрод и пластмасово тяло. Обхват на измерване от 0 до 400 mS/cm. Предназначена за измерване на електрическа проводимост на чиста и замърсена вода, канализация с утайки, мазнини, петролни продукти, киселини, основи и водни бои. Доставя се с кабел 1 метър и BNC конектор.
Цена: 260,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Тази сонда е предназначена да измерва на електрическа проводимост на чиста и замърсена вода, канализационна с утайки, мазнини, петролни продукти, киселини, основи. Те могат също така да се използва за измерване във водни бои.

 

Металните електроди на сондата се почистват лесно от и устойчиви на механични замърсявания. Корпусът на сондата е снабден с капак, който може да се развива лесно и позволява бърз достъп за почистване електродите.

 

Сондата е с обхват до 400 мили-Сименс на сантиметър (mS/cm), който позволява широка гама от приложения.

 

Сред основните предимства на клетките са: точност, лесно почистване, съпротивление срещу корозия и достъпна цена.

 

Сондата е съвместима с всички кондуктометри на Elmetron, които са произведени след 2002 година.

 

Спецификация

 

 

Измервани параметри

Проводимост на разтвори

Обхват - проводимост

0 … 400 mS/cm

К константа

около 0,45 cm–1 ±0,05

Минимална дълбочина на потапяне

20 mm

Материал на тялото

PVC

Конектор

BNC-50

Дължина на кабела

1 m

Диаметър на тялото

12,0 ±0,5 mm

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG