DM-200T, Влагомер за текстил

Каталожен № DM200T.
DM-200T, Влагомер за текстил
Преносим уред за измерване съдържанието на вода в текстил. Уредът има десет режима (придавки) за измерване на различни типове текстилни материали, като памук, вълна, дрехи, прежда и др. Обхват на измерване 0-2% и 0-90%. Доставя се в транспортно куфарче заедно с ръководство за работа.
Цена: 345,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този влагомер се използва за измерване количеството на водата в облекла, дрехи, прежди и други текстилни материали. Инструментът се използва широко във фабриките за предене, текстилни заводи, пасища и друга промишлености.

 

DM200T използва високо-честотен принцип на измерване, на базата на най-модерните технология. С други думи, уредът има фиксирана честота. При откриване на влага в измервания обект, честотата през датчика ще бъде различна от фиксираната. Разликите между стойността на честотите ще бъде показана като влага на обекта след съответните превръщания в честотния преобразувател.

 

Основни характеристики и предимства:

  • преносим, компактен и лесен за използване
  • показанията на измерваната влага са моментални.
  • цифров дисплей с подсветка дава точно и ясно отчитане дори в тъмни места.
  • Обхват на измерване: 0-2% и 0-50%
  • Висока точност от ± 0.5% при резолюция 0,1 % или 0,01 %
  • Ръчно изключване по всяко време.
  • Индикация за изтощени батерии.

 

Доставя се в транспортно куфарче заедно с ръководство за работа.

 

 

Спецификация

 

Екран

4 цифров LCD

Обхват на измерване

0 … 2% и 0 … 90%

Резолюция

0,1 % или 0,01 %

Точност

± 0.5% (1+n)

Работни условия

Температура: 0 – 60оС

Относителна влажност: 5 – 90 %

Захранване

9V батерии

Размери

160×607×27(mm)

Тегло

200 g без батериите

Гаранция

1 година

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/http://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG