AC-112H, Дебеломер за дебели покрития (до 12 mm)

Каталожен № AC112H.
AC-112H, Дебеломер за дебели покрития (до 12 mm)
Преносим дебеломер (0~12 mm) за измерване дебелина на антикорозионни покрития. Обхват на измерване от 0 до 12 mm. Широко използван при производството на антикорозионни покрития в хранително-вкусовата, химическата промишленост и пр. Еднакво подходящ за индустриални, лабораторни и изследователски приложения. Измерва дебелината на немагнитни материали (например боя, пластмаса, порцелан, емайл, мед, цинк, алуминий, хром и т.н.) върху магнитни материали (например желязо, никел и др.). Доставя се в куфарче заедно с калибрационни пластини, железен субстрат и ръководство за работа.
Цена: 870,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този уред е предназначен да измерва дебелината на немагнитни материали (например боя, пластмаса, порцелан, емайл, мед, цинк, алуминий, хром и т.н.), нанесени върху феромагнитни материали (например желязо, никел и др.), включително грундове на епоксидна, цинк-фосфатна, винилова, силиконова или винилестерна основа.

 

Както е известно антикорозионните защитни покрития и системи са предназначени за защита от корозия на открити и закрити съоръжения/конструкции от черни и цветни метали, в т.ч. неръждаема стомана, цинк и др. Тези покрития широко се използват при изпълнение на ново строителство и ремонтни дейности в химическата, газо-добивната и нефтопреработвателната промишленост, черната и цветна металургия, целулозохартиената, текстилната, атомната промишленост, топлоенергетиката, машиностроенето, корабостроене, кораборемонта, производството на акумулатори, водни съоръжения, инфраструктурни метални конструкции и др. Покритията в зависимост от предназначението се нанасят чрез четка, валяк, безвъздушно пръскане, шприцоване, шпакловане, китване, саморазливане и пр. техники.

 

AC-112H антикорозионният дебеломер е идеалното средство за извършване на безразрушителен контрол на горните покрития, дейности и операции. Уредът може да се използва както в лабораторията, така и на терен.

 

Основни характеристики и предимство:

  • Цифров екран.
  • Два режима на измерване: единично и сканиране.
  • Широк обхват на измерване и висока резолюция.
  • Ръчно или автоматично изключване.

 

Доставя се в куфарче заедно с калибрационни пластини, железен субстрат и ръководство за работа.

 

Спецификация

 

Измервани параметри

Дебелина на антикорозионни покрития върху феромагнитна основа

Обхват на измерване

0 … 12 mm

Резолюция

0.01mm или 0.1mm

Точност

±1~3%n или 0.2 mm (по-голямото) 

Работни условия

0 ~ 50oС / 0 ~ 95 % RH

Захранване

4x1.5vAAA Um-4 батерии

Размери

140x70x30 mm

Тегло

130 g

Гаранция

12 месеца

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG