MA920B/1, Пробивен рН-Електрод

Каталожен № MA920B/1.
MA920B/1, Пробивен рН-Електрод
Пробивен рН-Електрод за измерване на рН на полутвърди и пастообразни продукти. Обхват на измерване от 0 до 12 рН. Доставя се със стандартен BNC конектор и един метър кабел.
Цена: 235,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този рН-електрод е предназначен да измерва рН на полутвърди и пастообразни продукти. Намира голямо приложение в хранителната и фармацевтична индустрии. Най-често се предлага в комплект с рН-Метър MW102-Food, но може да се използва със всички рН-метри, които имат стандартен BNC конектор за включване на рН-електроди.

 

Електродът е идеален за използване с млечни продукти, гъсти храни, напитки, месо, вино и др.

 

MA920B/1 е изработен от разрешената за контакт с храни PVDF (Polyvinylidene Fluoride) пластмаса. Неговият коничен връх позволява лесно проникване в гъсти и полутвърди вещества.

 

Доставя се със стандартен BNC конектор и един метър кабел

 

Спецификация

 

Обхват на измерване

0 … 12 pH

Работна температура

0 ~ 50°C (32 ~ 122°F)

Материал

PVDF (Polyvinylidene Fluoride)

Референтен електролит

Viscolene

Референтна диафрагма

Отворена

Тип на диафрагмате

единична, Ag/AgCl

Форма на мембраната

Конична

Тип на конектора

BNC

Максимално налягане

0.1 bar

Дължина на кабела

коаксиален, 1 m

Дължина на електрода

75mm

Диаметър на електрода

6 mm

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG