22T, Термо-бутон

Каталожен № DAL0076.
22T, Термо-бутон
Най-малкия измервател и регистратор на температура с размери на копче (Ø16 х 6 mm). Обхват на измерване на температурата от 0 до +125°C (±0,5°C). Интервали на записване от през 1 секунда до през 273 часа. Капацитет на паметта до 8192 записа. Живот на батерията 20-50 стерилизации при средно 121оС. Събраните данни се съхраняват с дата и час в защитена памет и могат да бъдат изтеглени на компютър чрез допълнително закупен USB четец и специализиран софтуер.
Цена: 275,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този миниатюрен измервател и рекордер (Thermo Button 22T data logger) е идеален за мониторинг и контрол на температурата при транспортиране, съхранение, обработка, HACCP и др. Той е малък, здрав и може да оцелее при всякакви сурови условия, включително запрашена атмосфера.

 

Основни характеристики и предимства:

 • Температурен обхват: от 0°C до +125°C
 • Точност: ±0,5°C
 • Резолюция: 0,1 или 0,5°C
 • Единици: оC или F
 • Интервали на измерване: регулируеми от през 1 сек. до през 273 часа
 • Вътрешна памет: 4096 или 8192 измервания
 • Функция за забавяне старт
 • Живот на батерията: макс. 300 часа
 • Уникален сериен номер
 • Водоустойчив IP 56
 • Размери на копче: диаметър 16 мм и височина (дебелина) сама 6 мм
 • Материал: неръждаема стомана

 

Термо-бутон 22T намира множество приложения в хранително-вкусовата и фармацевтичната промишленост, в лаборатории, при транспорт или съхранение на бързо развалящи се продукти, плодове, месо, риба, наркотици, кръвни торбички. Той е идеалното и икономично средство за мониторинг на охладители, инкубатори, пастьоризатори, стерилизатори и други.

 

Събраните данни могат да се прехвърлят на компютър чрез допълнително закупен USB четец е специализиран софтуер, които се поръчват отделно.

 

Всеки Thermo Button може да бъде поръчан с проследим сертификат за калибриране:

 

Допълнително могат да поръчани аксесоари като цветни ключодържатели, PVC карти или водоустойчива термо капсула (ако е необходимо бутонът да е постоянно потопен във вода).

 

Доставя се само бутонът. Четецът, софтуерът и аксесоарите се поръчват отделно.

 

Спецификация

 

Измервани параметри

Температура

Обхват на измерване

0 … 125°C

Резолюция

0,1 или 0.5°C

Точност

±0,5°C

Вътрешна памет

4096 или 8192 измервания

Интервали на измерване

1 сек. до 273 часа

Живот на батерията

Макс. 300 часа

Размери

Ø16 х 6 mm

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG