23, Термо-хигро-бутон

Каталожен № DAL0084.
23, Термо-хигро-бутон
Най-малкия измервател и регистратор на температура и влажност (Ø16 х 6 mm). Обхват на измерване на температурата от -20 до +85°C (±0,5°C) и на относителна влажност от 0 до 100 % (±5%). Интервали на записване от през 1 секунда до през 273 часа. Капацитет на паметта до 8192 измервания. Живот на батерията до 10 години. Събраните данни се съхраняват с дата и час в защитена памет и могат да бъдат изтеглени на компютър чрез допълнително закупен USB четец и специализиран софтуер.
Цена: 315,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този миниатюрен измервател и рекордер (Hygro Button 23 data logger) е идеален за мониторинг и контрол на температурата и влажност при транспортиране, съхранение, обработка, HACCP и др. Той е малък, здрав и може да оцелее при всякакви сурови условия, включително запрашена атмосфера.

 

Основни характеристики и предимства:

 • Обхват на измерване:
  • Температура: от -20°C до +85°C
  • Влажност: от 0 до 100 %
 • Интервали на измерване: регулируеми от през 1 секунда до през 273 часа
 • Вътрешна памет: до 8192 измервания
 • Функция за забавяне старт
 • Живот на батерията: макс. 10 години
 • Уникален сериен номер
 • Водоустойчив IP 56
 • Размери на копче: диаметър 16 мм и височина (дебелина) сама 6 мм
 • Материал: неръждаема стомана

 

Hygro button 23 намира множество приложения в хранително-вкусовата и фармацевтичната промишленост, в лаборатории, при транспорт или съхранение на бързо развалящи се продукти, плодове, месо, риба, наркотици, кръвни торбички. Той е идеалното и икономично средство за мониторинг на охладители, инкубатори, пастьоризатори, стерилизатори и други.

 

Събраните данни могат да се прехвърлят на компютър чрез допълнително закупен USB четец е специализиран софтуер, които се поръчват отделно.

 

Всеки Thermo Button може да бъде поръчан с проследим сертификат за калибриране:

 

Допълнително могат да поръчани аксесоари като цветни ключодържатели, PVC карти или водоустойчива термо капсула (ако е необходимо бутонът да е постоянно потопен във вода).

 

Доставя се само бутонът. Четецът, софтуерът и аксесоарите се поръчват отделно.

 

Спецификация

 

Измервани параметри

Температура и влажност

Обхват на измерване

Температура: -20 … 85°C

Влажност: 0 … 100 %

Резолюция

Температура: 0,1°C

Влажност: 0,1 %

Точност

Температура: ±0,5°C

Влажност: ±5%

Вътрешна памет

8192 измервания

Интервали на измерване

1 s до 273 h

Живот на батерията

Макс. 10 години

Размери

Ø16 х 6 mm

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG