ZA0086, Четец на термо-бутони за Android смарт телефони и таблети

Каталожен № ZA0086
ZA0086, Четец на термо-бутони за Android смарт телефони и таблети
Мобилно устройство (Thermotrack-Mobile Edition), предназначено да „чете“ данни от термо- и хигро-бутони. Използва безплатно приложение за Android смарт телефони и таблети. Системата позволява проверка на алармени състояния, изготвяне на PDF доклади, показване на Min, Max, Средна и последно измерена стойност, стартиране на „мисия“ и други полезни функции.
Цена: 280,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Thermotrack-Mobile Edition е устройство, което заедно с безплатното приложение за Android смарт телефони или таблети може да чете измерените и записани данни от най-малките логери за температура и влага (термо- и хигро-бутони). Чрез устройството и приложението можете да контролирате температурните отклонения, да проверете минималните, максималните, средните или последните регистрирани стойности, да създадете графика в PDF формат и да я изпратите до никого, да изтеглите данните на вашето устройство и след това да ги архивирате на вашия компютър. Можете също така да стартирате нова мисия или да промените вече стартирала мисия.

 

Създадените PDF доклади (файлове) могат да бъдат да изпратени по електронната поща, а Вие ще получите копие до вашата електронна поща.

 

Thermotrack-Mobile Edition позволява проверка на алармените състояния. Достатъчно е да включете Thermo или Hygro бутона към четеца, да кликнете върху иконата "Аларма" и веднага ще отчетете следните възможни алармени състояния:

  • Green - ако по време на мисията, минималната или максимална алармени граници не са били нарушавани;
  • Orange - ако по време на мисията, алармените лимити са били превишени, но само за приемлив период от време;
  • Red - ако по време на мисията, алармените лимити са били превишени по стойност и по време.

 

Системата позволява данните да се съхраняват във вашия смартфон / таблет и прехвърлят до:

Ако нямате GSM или Wi-Fi връзка, данните се записват на вашето устройство и ще бъдат изпратени веднага след като се свържете отново.

 

Системата работи със следните бутони:

 

Приложението е безплатно и може да бъде изтеглено от ТУК.

 

Какво е освен този четец е необходимо за функциониране на системата:

  • Поне един термо- или хигро бутон
  • Поне един Android смарт телефон или таблет с качено на него безплатното приложение Thermo Track Mobile (сваляне от Google Play)

 

Системата е перфектна за производствени компании, кетъринг, кръвни банки, болници, всички видове транспорт и други, където запазването на хладилната верига е важно и отговорно.

 

Съвместими телефони и таблете

 

 

Примерен лист на съвместими Android смарт телефони и таблети:

 

Nexus

5, G2, G3, Flex

Samsung

Galaxy Note 1, 3, 4, 4 Edge

Galaxy S3, S4, S5, S7

Galaxy Express

Galaxy Mega 6.3

Galaxy Tab Pro 8.4

Galaxy Tab 4 10.1

4 on Galaxy Tab (7 inch)

Galaxy Tab 4 (8 inch)

Galaxy Tab 3 Lite

Sony

Infinity 8008x

Xperia ZC6603

Xperia C

Xperia Z1

Motorola

Moto G

Droid Razr M

Motorola Razr HD

HTC

One (M7)

Huawei

Ascend P6

Xiaomi

HongMi

HM1SW

MI-2

MI-2S

MI-3

zopo

C3

Lenovo

A7600-F Tab

ZTE

SQ 7

Mercury

M100

 

Файлове

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/http://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG