AquaLab Pre Volitals, Апарат за активност на водата, Aw

Каталожен № 40413.
AquaLab Pre Volitals, Апарат за активност на водата, Aw
Лабораторен уред за измерване на активността на водата (water activity, aW). Измерването се извършва в рамките на 5 минути. Измервателен блок със капацитивен сензор за проби съдържащи летливи компоненти като алкохоли, пропилен гликол и други. Обхват на измерване от 0,05 до 0,95 aW. Точност на измерването ±0.015 aw. Лесен за употреба без да е необходимо специално обучение и квалификация. Доставя се със всичко необходимо за незабавно започване на работа.
Цена: 16 580,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този апарат измерва активността на водата като използва същия промишлен стандарт както апаратите на Decagon от Серия 4. Уредът използва капацитивен сензор, който е специално разработен, за да може да измерва проби, съдържащи летливи компоненти като алкохоли, пропилен гликол и други. Това елиминира нуждата от трудоемкото калибриране на сензора за aW.

 

Измерването се извършва с достатъчна за целите на стандартния лабораторен анализ точност от ±0.01 aw. Препоръчва се измерването да се извършва при стайна температура (най-добре е температурата на пробата да бъде около 25°С), така че температурните колебания да окажат най-малко влияние на повторяемостта на измерванията.

 

Уредът се доставя, заедно със Сертификат за калибриране, захранващ кабел, интерфейсен кабел, 50 пластмасови измервателни чашки, ръководство за работа, ръководство за „Бърз старт”, комплект за почистване, 3 флакона с разтвори за верификация (0,760 aW 6.0 molal NaCl, 0,500 aW 8.57 molal LiCl, 0,250 aW 13.41 molal LiCl).

Спецификация

 

Измервани параметри

Активност на водата

Използван метод и сензор

Капацитивен сензор за проби, съдържащи лесно летливи компоненти, като алкохоли, пропилен гликол и пр.

Обхват на измерване

0.05 0,95 aw.

Резолюция

±0.001 aw

Точност

±0.015 aw

Време за измерване

Около 5 мин

Обем на измервателната чашка

До 15 ml (g)

Вид на пробата

Прахообразна, течна, желеобразна, полутвърда, др.

Работна температура

4 - 50°C

Препоръчвана температура на измерване

25°C

Захранване

240 VAC

Видео1

 

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/http://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG