GP-105, рН-Електрод

Каталожен № GP105.
GP-105, рН-Електрод
Сменяема измервателна глава (рН-електрод) за измерване на рН метър с помощта на джобните рН-метри тип СР-105 и CX-105. Стъклена мембрана. Приставката измерва едновременно и температурата. Обхват на измерване за рН от 0 до 14.00 pH и за температура от -5 до 60оC.
Цена: 150,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Този рН-електрод се използва за измерване на рН и температура. Той е приложим за проби без или само с малък размер на депозити (замърсявания). Електродът (главата) НЕ може да се използва за вискозни проби или такива с депозити, тъй като те могат да запушат диафрагмата.

 

Електродът може да се използва за измерване на:

  • Чиста питейна вода,
  • Проби от вода от реки и езера,
  • Вода от басейни
  • Дъждовна вода и т.н.

 

В пластмасовия корпус на електрода има вграден температурен сензор.

 

Смяната на рН-електрода е лесна и безпроблемна – развивате холендера на рН-метъръ, изваждате стария електрод и поставяте новият.

 

Електродът трябва да се съхранява винаги влажен, което става чрез поставяне на влажна гъба в защитната капачка.

 

Спецификация

 

Обхват на измерване

рН: 0 … 14 рН

Температура: -5 ... 60°C

Работна температура

-5 ~ 60°C

Материал

ABS

Диафрагма

Керамична

Мембрана

стъклена

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG