GPX-105s, рН-Измервателна глава

Каталожен № GPX105s.
GPX-105s, рН-Измервателна глава
Сменяема измервателна глава (рН-електрод) за измерване на рН метър с помощта на джобните рН-метри тип СР-105 и CX-105. Стъклена пробивна мембрана. За измерване рН и Т (температура) на вода, водни разтвори с ниска йонна сила, отпадни води, замърсени водни проби, козметика, перилни препарати, органични материали, протеини, смазочни материали, масла, вино, месо, сирене, почва, др. Обхват на измерване за рН от 0 до 14.00 pH и за температура от -5 до 60оC.
Цена: 290,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Този рН-електрод се използва за измерване на рН и температура на най-разнообразни проби от чисти и замърсени течности до полутвърди вещества. Той гарантира стабилни и точни измервания и дълго време безпроблемна работа.

 

Предназначена да роботи с рН-метрите тип СР-105 и CX-105.

 

Неговата иновативна конструкция защитава диафрагма на електрода срещу запушване и осигурява стабилни измервания в течности или полутечна проби, в която други електроди бързо спират да работят. Елементи на стъклената мембрана са защитени с пластмасово тяло. Пластмасовият ръкав, който защитава диафрагмата е неразделна част от електрода. Ръкавът може да се сменя в зависимост от вида на измерената проба.

 

Електродът може да се използва за измерване на:

  • Чисти и замърсени води
  • Отпадни води
  • Проби от вода от реки и езера, вода от басейни, дъждовна вода и т.н.
  • Козметични и перилни препарати,
  • Органични материали,
  • протеини,
  • смазки, масла,
  • вино,
  • месо, сирене и др. подобни

 

Смяната на рН-електрода е лесна и безпроблемна – развивате холендера на рН-метъръ, изваждате стария електрод и поставяте новият.

 

Спецификация

 

Обхват на измерване

рН: 0 … 14 рН

Температура: -5 ... 60°C

Работна температура

-5 ~ 60°C

Материал

ABS

Диафрагма

Керамична

Мембрана

стъклена

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG