ERH-12-6N, рН-Електрод, пробивен

Каталожен № ERH-12-6N.
ERH-12-6N, рН-Електрод, пробивен
Специализиран рН електрод за измервания на течни и полутвърди продукти като месо, крем сирена или твърди продукти, съдържащи вода като прясно месо, студено пушено месо и плодове. Обхват от 0 до 14 рН и работна температура от 0 до 60оС. Използва се самостоятелно или заедно с пробивен държател-нож от неръждаема стомана.
Цена: 270,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Този рН електрод е предназначен за измерване на рН на полутвърди вещества като месни продукти, меки сирена, крема сирене или твърди вещества, които съдържат вода, например прясно месо, студено пушено месо, пресни плодове и др.

 

Коничната форма на мембраната и лесния достъп до керамичния възел позволява лесно почистване на електрода и стоманения нож. Електродът е оборудвана с BNC-50 конектор.

 

Използването на електрода за измерване на проби с пастообразна консистенция не изисква допълнително оборудване. Твърдите видове сирене също могат да бъдат измервани с този електрод, ако предварително се настържат и към тях се добави малко дестилирана вода.

 

Електродът може да се използва както по време на лабораторни, така и на промишлени измервания.

 

Доставя се с 1 метър кабел и BNC-50 конектор.

Спецификация

 

рН-обхват

0 … 14 рН

Работна температура

0 - 70оС (за кратки измервания)

0 – 60оС (при непрекъснато измерване)

Съпротивление на мембраната

100 … 200 MΩ (при 20оС)

Нулева точка (рНЕ=0)

7,0 ±0,5рН

Референтен електрод

Ag/AgCl

Референтен разтвор

4,0 М КCl + AgCl, гел

Чувствителност на електрода

> 95% от теоретичния наклон

Диаметър на тялото

6,0 / 12,0 ±0,5mm

Дължина на тялото

120 ±5mm

Минимална дълбочина на измерване

20 mm

Максимална дълбочина на измерване

90 mm

Материал на тялото

Стъкло

Форма на мембраната

Конусообразна

Материал на диафрагмата

Керамика

Дължина на кабела

0,8 m

Конектор

BNC-50

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG