EPX-4U, рН-Eлектрод за ултра чиста вода

Каталожен № EPX4U.
EPX-4U, рН-Eлектрод за ултра чиста вода
Комбиниран стъклен електрод за измерване рН на в дейонизирана, чиста и ултра чиста вода. Може да се използва и за измерване на разтвори на киселини и основи. Обхват от 0 до 14 рН и работна температура от 0 до 90оС. Доставя се с 1 метър кабел и BNC-50 конектор.
Цена: 410,00 лв.без ДДС
Изтегли Запитване Поръчай

Описание

Този комбиниран рН електрод е предназначен да работи с рН-метри, които имат стандартен BNC конектор. Той може да се използва също за непрекъснати измервания в тръбопроводи. Неговата тефлонова диафрагма му осигурява точни и стабилни измервания дори в изключително чиста вода.

 

Измерванията могат да се правят в течности с температури до 90°С. Измервателната мембраната е стъклена сфера. Електролитът е под формата на гел. Стандартната дължина на кабела е 1м. В случай на използване на електрода за промишлени цели, електродът може да бъде доставен с по-дълъг кабел, но това е свързано с използване с пред усилвател (включване на електрода към рН-контролерите от серията 801 или 804 серия). В случай на включване към рН-контролерът тип CP-421, пред усилвател трябва да се използва само, ако кабелът е по-дълъг от 10m.

 

Доставя се с 1 метър кабел и BNC-50 конектор.

Спецификация

 

рН-обхват

0 … 14 рН

Работна температура

0 - 90оС

Максимално налягане на течността

3 bar

Тип на диафрагмата / мембраната

Тефлон / стъклен сфера

Импеданс

< 120 MΏ (25 oC)

Електролит

Гел, наситен KCl

Конектор

BNC-50

Размери

Дължина 155 mm, диаметър 12 mm

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG