ODO-BTA, Оптична сонда за разтворен кислород

Каталожен № ODO-BTA.
ODO-BTA, Оптична сонда за разтворен кислород
Оптична сонда за измерване на разтворен кислород във вода. Препоръчва се за образователни цели. Обхват на измерване 0~20 mg/L (ppm), 0~100%. Интерфейсът и софтуерът се купуват отделно. Съвместим интерфейс: LabQuest 3, LabQuest Mini.
Цена: 1 005,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Тази сонда (ODO-BTA) е перфектен измервател на разтворен кислород във вода. Може да се използва, както в лабораторията, така и на терен. Тя не се нуждае от калибриране, не използва електролити и не е необходимо време за подгряване или разбъркване на разтвора за измерване.

 

ODO-BTA сондата използва луминисцентна технология, за да осигури бързи, лесни и точни резултати, което я прави един страхотен избор за биология, екология, науки за водата или други експерименти. Студентите могат да измерят концентрацията на разтворения кислород в повърхностни води или да изпълняват широк спектър от експерименти, за да определят промените в показателя разтворен кислород, който е един от основните характеристики за качеството на водната среда.

 

Основни характеристики и предимства

        Не използва електролити за запълване на електролитната клетка, не е необходимо време за загряване на електродите, не е необходимо разбъркване или калибриране.

        Вградена автоматична температурна компенсация и компенсация спрямо налягането

        Лесна поддръжка

        Възможност за измерване в mg/L или % насищане.

        Една година гаранционен срок.

 

Сондата изисква съвместим интерфейс и софтуер за събиране на данни. Интерфейсът и софтуерът се продават отделно.

 

Съвместими интерфейси са LabQuest 3, LabQuest Mini.

 

Доставя се заедно със свързващи кабели, конектор и ръководство за работа

Интерфейсът LabQuest 3 или LabQuest Mini се поръчват отделно

 

Спецификация

 

Обхват

0 20 mg/L (или ppm), 0 100%

Точност

±0.1 mg/L (под 10 mg/L), ±0.2 mg/L (над 10 mg/L), ±1% от отчетеното

Време за реакция

90% от крайната стойност за 40 секунди

Температурна компенсация

автоматична 0–50°C

Компенсация спрямо налягането

автоматична от 228 mmHg до 1519 mmHg

Необходимост от разбъркване

не

Видео1

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG