MA-923B, ORP-Електрод за басейни

Каталожен № MA923B/3.
MA-923B, ORP-Електрод за басейни
Окислително-редукционен (ORP) електрод. Епокси тяло, с BNC конектор и 3 m кабел. Основно приложение за басейни. Може да се използва и за измерване на ORP във води – чисти и отпадни. Обхват на измерване ±1999 mV. Доставя се заедно с 3 метра кабел и BNC конектор.
Цена: 135,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този окислително-редукционен (ORP) електрод е предназначен да измерва редокси потенциал на водата в плувни басейни. Той може да се използва и за други приложения, включително чисти и отпадни води.

 

Основни характеристики и предимства:

  • Епокси тяло с BNC конектор и 3 m кабел.
  • Широк обхват от минус 1999 mV до плюс 1999 mV (±1999 mV)
  • Основно приложение за плувни басейни.
  • Може да се използва и за измерване на ORP в отпадни галванични води, развъдници на риба, аквариуми и други чисти и отпадни води.

 

Доставя се заедно с 3 метра кабел и BNC конектор.

 

Спецификация

 

Обхват на измерване

±1999 mV

Температурен обхват

20 … 40°C (68 … 104°F)

Материал

Епокси

Референтен електрод

Гел

Референтна диафрагма

Текстил

Референтен тип

единичен, Ag/AgCI

Фарма на мембраната

Сферична

Максимално налягане

3 bar

Конектор

BNC

Дължина на кабела

3 m

Размери

Дължина 120 mm, диаметър 14 mm

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG