AR-131A, Профилометър

Каталожен № AR131A.
AR-131A, Профилометър
Преносим уред за измерване профила на бластирани повърхности. Измерва височината между върховете и падините в микрометри (µm) или мил (th). Обхват на измерване от 0 µm до 750 µm (0 mils ~ 29.5 mils). Измерванията се извършват със скорост от около 30 показания в минута. Доставя се в куфарче, заедно с батерии и ръководство за работа.
Цена: 650,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Както е известно, преди нанасяне на защитни покрития, металните повърхности обикновено се подлагат на пескоструйна или друга обработка (бластиране) с цел по-добра адхезия на покритието. Височината „връх-долина” на профила на металната повърхност е от съществено значение за качеството на покритието. Твърде нисък профил няма да осигури добра адхезия. Прекалено висок профил може да стане причина за недостатъчно покритие и необходимост от нанасяне на по-дебел слой на покритието, което оскъпява процедурата. Всичко това налага контрол на профила (грапавостта) преди нанасяне на покритието.

 

Профилометърът AR-131A е широко използван в дробеструйната промишленост, печатарската и антикорозионна индустрии. Той има интегриран дизайн, здрава конструкция и лесен за използване интерфейс, които позволяват директно измерване на височината на профила на повърхността.

 

Основни характеристики и предимства:

  • Интегриран дизайн, малък обем, ниско тегло, проста конструкция, лесен за използване, интуитивно отчитане.
  • Измерванията се показват в две различни мерни единици - микрометри (µm) или мил (th).
  • Функция за усреднени измервания.
  • Функция за автоматично изключване

 

Доставя се в куфарче, заедно с батерии, стандартен блок и ръководство за работа.

 

Спецификация

 

Обхват на измерване

0 µm … 750µm

(0mils … 29.5mils)

Резолюция

1 µm

(0.1 mils)

Точност

±5% или ±5 µm ( по-високото)

Скорост на измерване

>30 (отчитания за минута)

Работни условия

0~ 50°C / 80%RH

Захранване

2x1.5vAAA Um-4 Battery

Размери

170x63x24 mm

Тегло

310 g (без батериите)

Гаранция

12 месеца

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG