BP2F, HACCP термометър (-40~200°C)

Каталожен № 3510003017.
BP2F, HACCP термометър (-40~200°C)
Преносим комбиниран безконтактен повърхностен инфрачервен термометър с допълнителна иглена температурна сонда за измерване на вътрешна температура на хранителни продукти (НАССР термометър). Обхват на измерване с безконтактния термометър от -40°C до +280°C. Обхват на измерване с иглената температурна сонда от -40°C до +200°C. Оптична резолюция на инфрачервения сензор D:S=4:1. Допълнителен индикатор показва дали измерената температура отговаря на изискванията на HACCP изискванията. Доставя се заедно с батерия и инструкции за експлоатация.
Цена: 155,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този термометър има инфрачервен сензор и иглен термометър, които позволяват бързо и надеждно измерване на температурата на храни и хранителни продукти. Той е лесен за употреба, с осветен дисплей, което го прави идеален за извършване на измервания в слабо осветени места.

 

Два вида температурен контрол на храните в едно устройство. От една страна, като използвате инфрачервения сензор можете да определите бързо температурата на повърхността на отделните хранителни продукти - особено удобно за бърз и надежден входящ контрол. От друга страна, ако измерените стойности са извън границите или ако искате да се определите температурата във вътрешността на храните, тогава можете да използвате неръждаемата стоманена прободна сонда. Когато тази сонда не се използва, тя може да се прибира в дръжката и заключи. По този начин устройството може да се съхранява безопасно дори в най-малкия джоб на сакото.

 

Работата с термометъра е изключително лесно: когато сондата за проникване е сгъната, инфрачервеният сензор се активира автоматично и измерването може да започне веднага с натискане само на един бутон.

 

Всички измерени стойности на температурата са ясно видими на цифровия осветен дисплей. Термометърът притежава функция за аларма на потребителски определени максимални и минимални гранични стойности. Това дава възможност за бързо и прецизно използване на измервателното устройство в зависимост от Вашите индивидуални изисквания - например за мониторинг на хладилни вериги или топлинно третиране на продуктите.

 

BP2F е надеждно решение за контрол на температурата на храните в съответствие със стандарта HACCP и той се използва широко от производители, инспектори, търговци, гастрономи и други.

 

Основни характеристики и предимства:

  • Един термометър с два температурни датчика/сензора: инфрачервен и иглен
  • Иглена температурна сонда за измерване температурата във вътрешността на храните от -40°C до +200°C
  • Инфрачервен безконтактен термометър за измерване повърхностната температура на храните от -40°C до +280°C
  • На разстояние 100 мм от измервания обект измерваната повърхност е 25 mm
  • разстояние от измерване обект
  • Алармена функция за максимални / минимални гранични стойности на температурата
  • Дисплей за нивото на батерията
  • Отговаря с DIN 10955: 2004

 

Доставя се заедно с 2 батерии и инструкции за експлоатация

Спецификация

 

Оптична резолюция (D:S)

4:1 (инфрачервен сензор)

Обхват на измерване

Иглена сонда: -40°C +200°C

Инфрачервен сензор: -40°C +280°C

Точност

Иглена сонда: ±1% ±1°C

Инфрачервен сензор: ±1% ±1°C

Функция

HACCP LED индикатор

Време за реакция

< 500 ms

Захранване

2 x AAA

Работни условия

0 ~ 50оС / < 80 % RH

Защита

IP65

Размери

141 x 38 x 23 mm

Тегло

150 g

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG