GDX-ORP, Go Direct ORP-редокс електрод

Каталожен № GDX-ORP.
GDX-ORP, Go Direct ORP-редокс електрод
Иновативен ORP-електрод за измерване и следене на окислително-редукционния потенциал на разтвори (способността на даден разтвор да действа като окислител или редуктор). Обхват на измерване ±1000 mV. Свързва се директно към вашата платформа (компютър, смарт телефон, смарт таблет, LabQuest2 и пр.) безжично чрез Bluetooth® или жично чрез USB порт. Събирането на данни, техният обмен и анализ става с безплатното програмно обезпечение за Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и MacOS™ Graphical Analysis™ 4 app. Доставя се заедно с микро USB кабел и ръководство за работа.
Цена: 305,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Go Direct ORP Sensor е предназначен да измерва способността на разтворите да действат като окислители / редуктори и за определяне количествено на йонната активност. Този сензор измерва възможностите (капацитета) на даден разтвор да освобождава или да приема електрони при химичните реакции.

 

Този сензор се състои от рН електрод, свързан с усилвателя Go Direct Electrode Amplifier чрез BNC конектор. Този дизайн позволява Go Direct Electrode Amplifier да се използва и с други Vernier електроди, като Flat рН електрод, ORP електрод, ISE електрода или електроди от трети страни, които имат стандартен BNC конектор.

 

Go Direct ORP Sensor може да се използва в следните експерименти:

·         Определяне еквивалентния пункт при окислително-редукционно титруване..

·         Измерване на окислителната способност на хлор в басейни.

·         Измерване и изследване на ORP на питейната вода.

 

Go Direct ORP Sensor се захранва с акумулаторна батерия, която предлага дълъг живот и осигурява постоянна готовност за работа. Капацитетът на батерията може да бъде видяна по всяко време като се използва безплатния Graphical Analysis™ 4 app. Ако батерията се изтощи, просто свържете сензора към кабела за зареждане (по време на зареждане, събирането на данни не се прекъсва).

 

Graphical Analysis™ 4 app е новото свободно програмно обезпечение за Chrome™, iOS®, Android™, Windows® и MacOS™ за събиране, обмен и анализ на данни от датчици и сензори на Vernier.

 

Жична или безжична-гъвкавост при избора:

Go Direct ORP Sensor се свързва директно към вашето мобилно устройство, Chromebook, или компютър с помощта на нашия безплатен  Graphical Analysis™ 4 app. Не е необходимо допълнително оборудване или софтуер. Go Direct устройствата могат да бъдат използвани чрез жична USB или безжично чрез Bluetooth връзка. Това ви дава възможност да изберете най-доброто решение за вашата класна стая или лаборатория.

 

Доставя се заедно с микро USB кабел и ръководство за работа.

 

Спецификация

 

ORP Електрод

 

Тип на електрода

Запечатано, гел-напълнено, епоксидно тяло, Ag/AgCl референция

Съхраняващ разтвор

рН-4 / разтвор калиев хлорид (10 г калиев хлорид в 100 мл буфер рН 4-разтвор)

ORP елемент

99% чиста платинена лента запечатена върху стъклени стволови

Работна температура

0 до 60 ° С

 

Размери

Диаметър 12 mm

Съпротивление

~20 kΩ при 25ºC

Усилвател

 

Мерни единици

mV

Обхват на измерване

±1000 mV

Комуникация

Безжична: Bluetooth

Жична: USB

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG