Универсален термо-пластичен материал

Каталожен № СмартПласт.
Универсален термо-пластичен материал
Смарт полимер, с голямо приложение при изработването на макети и прототипи. Този полимер има всички характеристики на един "инженеринг" материал, който лесно се формова при 62°C. Загряването до тази температура може да стане с топла вода или сешоар, а формоването дори ръчно (като пластилин). Доставя се опаковки от по 100 g.
Цена: 20,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Описание:

 

Този универсален пластмасов материал е идеален за изработване, ремонт и създаване на прототипи. Той е много лесен за използване. Материалът може да се „стопи“ в гореща вода, където и когато стане напълно прозрачен може да бъде приведени в произволна форма. Когато изстине напълно, той е изключително здрав и може да се обработи лесно.

 

Основни характеристики и предимства:

·         Леене на дръжки и ортопедични инструменти

·         Вакуумирани форми

·         Изготвяне на форми за производство на други форми

·         Изготвяне на прототипи на механични части

·         Арматури / рамки за модели

·         Изготвяне на вложки за съвместими продукти

·         Специализирани компоненти - например различни гарнитури

·         Леене на цялостни продукти - например факли

·         Изготвяне та присъединяващи компоненти.

 

СмартПласт може да бъде оцветяван (боядисван) чрез хранителни оцветители. Това се постига чрез смилане на полиморфните гранули и смесване с оцветителя преди пускането в гореща вода.

 

Цената е за 100 g продукт.

 

Внимание: При никакви обстоятелства СмартПласт не трябва да се използва за отливане около части на тялото – съществува сериозен риск от втвърдяване, съответно увреждане и нараняване.

Видео 1

 

 

Видео 2

 

 

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG