CP-804, pH-контролер, четириканален

Каталожен № CP804.
CP-804, pH-контролер, четириканален
Четири-канален рН-контролер, който принадлежи към ново поколение оборудване, предлагащо широка гама от функции, добра стабилност и точност на измерването. Контролерът позволява едновременно измерване на рН в 1, 2, 3 или 4 точки. Обхват на измерване от 0 до 14 рН. Резултатите от измерването се показват едновременно на графичния екран.
Цена: 1 835,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този четири-канален контролер (CP-804) е предназначен да измерва pH на разтвори в 1, 2, 3 или 4 точки. Резултатите от измерването се показват едновременно на графичния екран.

 

Контролерът притежава висока точност и стабилност. Устройството разполага с голям, графичен дисплей, показващ всички измерени стойности едновременно. Статутът на всяко реле може също да се показва на екрана.

 

Работата с устройството е лесна с меню на английски език. Контролерът е оборудван с оптична сигнализация за правилната работа и за състоянието на процеса на регулиране.

 

СP-804 контролерът (pH-контролер) може да се използва с потапями измервателни глави за монтиране вътре в тях на рН-електрод. Главата е направена от пластмаса и нейната дължина може да бъде до 2 метра, с диаметър 50 mm. Сигналът се усилва от пред-усилвател, който може да се постави или в контролера или в главата. CP-804 контролерът може да се използва също с измервателна поточна глава за ултра чиста вода (байпас).

 

Контролерът е така програмиран, че по време на калибрирането не е необходимо да бъде изключван.

 

Контролерът се захранва с 230V. Възможно е да се използва друго напрежение, например 110/230 / 24V AC, 12-24V. Източникът на захранване е галванично отделен от входните скоби.

 

Контролерът разполага със следните изходи:

 • четири релейни изход за контрол на измервателните канали (1 реле за 1 канал: включено/изключено в една точка или в диапазон).
 • Цифрови изолирани изходи: RS-485, MODBUS (ASCII и RTU); за първите два канала изолиран токов контур 0 - 20 или 4 - 20 mA.

 

CP-804 контролерът е предназначен за стационарна инсталация (неподвижно устройство), устойчиво на прах и влага (IP-65). Освен това той има вграден часовник с дата и час, включително функция за сигнализация при ниско захранващо напрежение.

 

В случай на използване на релета и превишаване на зададените по-ниски или по-високи лимити, съответното реле се включва или изключва.

 

Контролерът може да се свърже с отдалечения панел (клавиатура с дисплей), което позволява управление на устройството от разстояние до 1 км.

 

Електродите се почистват ръчно.

 

Основни характеристики и предимства:

 • Непрекъснато измерва pH на разтвори
 • Измервани параметри: pH и температура
 • Обхват на измерване на рН: 0 … 14 pH
 • Резолюция: 0.01 pH
 • Точност: 0.02 pH
 • Входящ импеданс: 1012
 • Обхват на температурата: -50 … 200oC
 • Точност: ±0,2оС
 • Температурна компенсация: автоматична -5 ~ 130oC
 • Калибриране: в 1,2 или 3 точки

 

Доставя се без електроди, сонди и аксесоари – само контролерът.

 

Електродите, сондите и аксесоарите се поръчват и купуват отделно:

 

 

Наименование

Цена, EUR без ДДС

1.                

Пред усилвател

82,00 €

2.                

EPP-1B

pH-електрод за средно замърсени води.

49,00 €

3.                

EPX-1t

pH-електрод за отпадни води, напълнен с гел, плоска мембрана, тефлонова диафрагма, за налягане до 6 bar.

189,00 €

4.                

EPX-4B

рН-електрод за киселини, основи, отпадни води, тефлонова диафрагма, налягане до 3 bar, гел напълнен, не се презарежда.

173,00 €

5.                

EPX-4uB

рН-електрод за чиста вода, тефлонова диафрагма, налягани до 3 bar, гел напълнен, не се презарежда.

173,00 €

6.                

EPX-4

рН-електрод, за киселини, основи, отпадни води, тефлонова диафрагма, 1m кабел, налягани до 3 bar, гел напълнен, не се презарежда..

163,00 €

7.                

EPX-4u

 рН-електрод за чиста вода, тефлонова диафрагма, налягани до 3 bar, 1 m кабел, гел напълнен, не се презарежда

163,00 €

 

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG