MA9062, TDS-Стандартен разтвор, 1382 ppm, 230 ml

Каталожен № MA9062.
MA9062, TDS-Стандартен разтвор, 1382 ppm, 230 ml
Стандартен разтвор за калибриране на TDS-електроди от лабораторен клас 1382 ppm, приготвен спрямо проследим разтвор на калиев хлорид по NIST, който ви позволява да калибрирате повторно вашия TDS метър или тестер. Доставя се в бутилка от 230 mL.
Цена: 30,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

MA9062 е лабораторен клас 1382 ppm стандартен TDS разтвор за проводимост, приготвен спрямо NIST проследим разтвор на калиев хлорид, който ви позволява да калибрирате отново вашия кондуктомер или тестер.

 

Проверете ръководството на вашия метър или тестера, за да намерите правилния стандарт за неговото калибриране.

 

Отчитането на проводимостта се влияе от температурата. За да помогне с това, върху всяка бутилка е отпечатана диаграма на действителната стойност на µS/cm при различни температури.

 

Разтворите за проводимост на Milwaukee са етикетирани с номера на партидата и срока на годност и са опаковани в херметична, защитена от фалшифициране запечатана бутилка.

 

Основни характеристики и предимства:

  • Основа за точното измерване на проводимостта.
  • Фабрично калибриран с калиев хлорид NIST 2202 SRM (Стандартен референтен материал) в дейонизирана вода за аналитична употреба в съответствие с ISO 3696/BS3978.
  • Запечатан срещу светлина с херметична, защитена от фалшификация капачка.
  • Всяка бутилка от 230 ml е маркирана с партиден номер и срок на годност.
  • На всяка бутилка е отпечатана температурна диаграма на действителната стойност на µS/cm при различни температури.
  • 5 години срок на годност.

 

Доставят се в пластмасова бутилка от 230 ml.

 

Цените НЕ включват транспортните разходи.

 

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG