CR-801, ORP/T-Контролер

Каталожен № CR801.
CR-801, ORP/T-Контролер
Контролер от ново поколение за едновременно измерване на редокс потенциал (ORP) и температура (T). Контролерът намира широко приложение, включително електрически централи, топлоцентрали и пречиствателни станции. Паметта на контролера е напълно независима от външното захранване. Уредът има голям графичен дисплей, на който едновременно се показват данни за ORP, температура, последната дата на калибриране и състоянието на релетата. Доставя се без електроди, сонди и аксесоари – те се поръчват и купуват отделно:
Цена: 1 390,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този контролер (CR-801) е предназначен да измерва и контролира окислително-редукционния потенциал (ORP) във вода и водни разтвори. Това е устройство от ново поколение, което предлага широка гама от възможности. Контролерът е проектиран да работи в области с разнообразно приложение, като топло- и електроцентрали, пречиствателни станции, басейни и др.

 

Устройството разполага с голям графичен дисплей, показващ едновременно резултатите за ORP и температурата. Извън тези основни данни, на екрана могат да се покажат следните допълнителни параметри:

 • Информация за състоянието на релето, или
 • Информация за последната дата на калибриране.

 

Устройството е лесно за работа с меню на английски. То е оборудвано с оптична сигнализация за правилната работа и напредъка на процеса на измерване и регулиране.

 

Измерването може да бъде направено в тръбопровод или резервоар.

 

Основни характеристики и предимства:

 • CR-801 контролерът разполага с автоматична система за компенсация на температурата, която си сътрудничи с температурна сонда тип Pt-1000.
 • Контролерът се захранва със стандартно напрежение - 230V - което е галванично изолирано от входните скоби.
 • Изходи: релета (аларма или регулиране PID), изолирани, цифрови: RS-485, MODBUS (ASCII и RTU); изолирани токови изхода: 0-20 или 4-20 mv.
 • Широка гама от захранващото напрежение: 110/230 / 24V AC, 12-24V.
 • Сигнализация за ниско напрежение.
 • Вътрешен часовник.
 • Корпус устойчив на прах и влага (IP-65).
 • Сигналът се усилва в предусилвател, който се поставя в главата.
 • Включване на реле или промяна на коефициента на работен цикъл (за PID регулатор) при превишаване на алармените по-ниски или по-високи лимити (минимална и максимална аларма)
 • Възможност за свързване с отдалечен панел (клавиатура с дисплей), която дава възможност да се контролира устройството от разстояние до 1 км.

 

Доставя се без електроди, сонди и аксесоари – само контролерът.

 

Електродите, сондите и аксесоарите се поръчват и купуват отделно:

 

Наименование

Цена, EUR без ДДС

1.                

Пред усилвател

82,00 €

2.                

ERS-1

Редокс електрод (mV) за общо индустриално приложение, с платинов електрод и тефлонова диафрагма

162,00 €

3.                

ERS-1B

Редокс електрод (mV) за общо индустриално приложение, с платинов електрод и тефлонова диафрагма

173,00 €

 

 

http://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhopoocolorhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentUPRtek.comZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG