HWg-SMS-GW3: GSM портал за текстови съобщения (SMS)

Каталожен № 600642.
HWg-SMS-GW3: GSM портал за текстови съобщения (SMS)
HWg-SMS-GW3 е SMS шлюз за изпращане на аларми за текстови съобщения през LAN. Изпращайте SMS аларми от други продукти и софтуер на HW група чрез един шлюз и една SIM карта. Не е необходим софтуер, работи над LAN на ниво Box-2-Box. Доставя се заедно с GSM модем, външна антена, захранващ адаптер и ръководство за работа.
Цена: 695,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Това устройство HWg-SMS-GW3 е предназначено да изпраща SMS алармени текстови съобщения през LAN. Изпращайте SMS аларми от други продукти и софтуер на HW групата чрез един шлюз и една SIM карта. Не е необходим софтуер, работи над LAN на ниво Box-2-Box.

 

Устройствата и софтуерните инструменти на HW Group използват HWg-SMS-GW, за да изпращат текстови съобщения (SMS, клетъчни съобщения). Телефонният номер на получателя на съобщението винаги е конфигуриран в LAN устройството или в софтуера, който изпраща алармата.

 

Използвайки само една SIM карта, потребителите на този Ethernet SMS gateway - HWg-SMS-GW - избягват сложното управление. За разлика от решенията "SMS по електронна поща", продуктът не зависи от свързването с интернет, за да изпраща известия за клетъчни съобщения.

 

В допълнение към изпращането на SMS сигнал, SMS шлюза на групата HW може да предупреди получателя, като набере повикване към същия номер и го позвъни за кратко време.

 

Приложенията HWg-Trigger и HWg-DCD, както и онлайн порталът SensDesk.com също поддържат HWg-SMS-GW.

 

Доставя се заедно с GSM модем, външна антена, захранващ адаптер и ръководство за работа.

Спецификация

Етернет

100 Mbit/s

IP протоколи

ARP, TCP/IP (HTTP, netGSM)

GSM

Quad-Band 850 / 900 / 1800 / 1900 MHz

Антена

External, SMA Quad-Band, 3m

SMS памет

100 съобщение

Захранване

9-15V / 0,4 A

Размери

105 x 105 x 25 [mm]

Работна температура

-10°C ~ +65°C (+14°F ~ +149°F)

Софтуери

HWg-PDMS, HWg-Trigger

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/http://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/http://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/proges-plushttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipment
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG