WDS, Пробоотборник за вода

Каталожен № WDS.
WDS, Пробоотборник за вода
Уред за вземане на проба вода от желана дълбочина. Препоръчва се за колежи, гимназии и средни училища. Обем на пробата: 1,5 L. Дължина кабела за спускане под водата около 15 метра. Доставя се заедно с кабела.
Цена: 310,00 лв.без ДДС
Запитване Поръчай

Описание

Този уред (WDS) е предназначен за вземане на проби от всяка желана дълбочина на езера, реки, морета, океани и др. Взетите проби могат да се извадят на повърхността и да се използват за измервания на количеството на разтворен кислород, рН, ORP, проводимост, йони, соленост, температура и др. характеристики на водата.

 

Приборът за вземане на водни проби има уникален механизъм за задействане, който изисква само една линия за повдигане и спускане на камерата, както и за запечатване на 1.5-литровата проба.

Decagonhttp://www.amittari.com/en/index.jsphttps://www.as-1.co.jp/http://www.cometsystem.com/Driesen + Kern GmbHElmetronhttp://www.exotek-instruments.com/Gentos - pFlowG-Wonhttp://www.hiyipro.com/http://www.hw-group.com/index_en.htmlhttp://www.humimeter.com/home/https://sauermanngroup.com/en-INThttp://www.landteknet.com/en/Linshanghttp://www.merlin-technology.com/en#http://www.milwaukeeinst.comhttp://www.navis-elektronika.com/en/index.phphttp://ndtone.com/en/home/http://www.newsteo.com/en/http://www.ntsensors.com/en/index.htmlhttp://www.industrial-needs.com/PeakTechhttps://www.ritter.de/en/sensithttp://www.aqua-check.de/en/http://www.tandd.com/index.htmlhttp://www.tecnosoft.eu/TME.eutrotec.com/products/measuring-devices/sinogage.comtruebnerhttp://www.vernier.com/YHequipmentZetron
СПОДЕЛИ
ПОЛЕЗНО

София 1618, ул. Бързарица № 4а, тел.: 02/955 95 39, факс: 02/955 95 39, моб: 0888/625 915,
e-mail office@bioevibul.com             WebDesignBG